Google & Levi’s παρουσιάζουν smart jacket με τιμή 350 δολάρια

Το connected smart jacket που έχει δημιουργηθεί από την συνεργασία της Levi’s με την Google ανακοινώθηκε ότι τελικά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, αντί για άνοιξη, ενώ η τιμή του είναι στα 350 δολάρια.

Το jacket, όταν κυκλοφορήσει, θα είναι το πρώτο εμπορικό προϊόν με την τεχνολογία Project Jacquard της ATAP. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί αγώγιμο ύφασμα για να μετατρέψει ένα κομμάτι υφάσματος σε μια connected συσκευή. Η “συσκευή” αυτή μπορεί να στέλνει οδηγίες στο κινητό όπως για παράδειγμα να σταματήσει ή να κάνει skip ένα τραγούδι, κάνοντας double tap στον καρπό σου. Οι λειτουργίες του jacket είναι όμοιες με εκείνες ενός smartwatch, αλλά πιο στιλάτο.

Το Levi’s Commuter Trucker Jacket, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ανακοινώθηκε στο Google I/O developer conference τον Μάιο του 2016. Τότε είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στην άνοιξη του 2017, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί τιμή.

Αν και καθυστερημένο το jacket είναι ένα από τα project της ATAP που θα πάρει σάρκα και οστά, υπενθυμίζουμε την ακύρωση του πολυσυζητημένου Project Ara για αρθρωτό smartphone.

Δείτε το video:

Google Levi’s smart jacket, Google & Levi’s παρουσιάζουν smart jacket με τιμή 350 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostagiannis panagiotis

Πολλα Smart πραγματα βλεπω τα τελευταια χρονια που θα μας κανουνε Βλακες και Τεμπεληδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.