Google Pixel Tablet: Διέρρευσαν εικόνες της βάσης

google pixel tablet, Google Pixel Tablet: Διέρρευσαν εικόνες της βάσης

Νέα διαρροή από πωλητή λιανικής αποκαλύπτει κάτι που θα μπορούσε να είναι το επίσημο stand για το επερχόμενο Pixel Tablet της Google, το οποίο ονομάστηκε “Charging Speaker Dock” από την εταιρεία.

Ο σχεδιασμός του gadget παρουσιάστηκε πέρυσι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Made by Google, ωστόσο τώρα μπορούμε να το δούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Ο leaker @SnoopyTech προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Twitter με τις εικόνες του “Pixel Tablet Stand”, που δείχνουν ότι η βάση είναι πολύ παρόμοια με τη βάση για ένα Nest Hub. Το όνομα που χρησιμοποιήθηκε για το προϊόν δεν ταιριάζει με αυτό που το ονόμασε η Google, κάτι που προκαλεί αμφιβολίες για το αν πράγματι πρόκειται για ένα από τα δύο φημολογούμενα “stands” που θα κυκλοφορήσουν. Το ένα από αυτά προορίζεται για φόρτιση και το άλλο για φόρτιση και συγχρονισμό.

Μια εικόνα APK από το 9to5Google, όπου βρέθηκε κώδικας που αναφέρεται σε δύο διαφορετικά κωδικά ονόματα αξεσουάρ “Yuzu” και “Korlan”, ξεκίνησε τη θεωρία για τις δύο βάσεις. Στις εικόνες που διέρρευσαν φαίνεται η θύρα φόρτισης τύπου βύσματος, καθώς και οι ακίδες pogo που προορίζονται να συνδέονται με το tablet, να το φορτίζουν και να το κρατούν στη θέση του.

Άγνωστο παραμένει εάν αυτές οι βάσεις θα πωλούνται ξεχωριστά ή θα έρχονται μαζί με το επερχόμενο tablet.

Να θυμίσουμε ότι το Pixel Tablet λέγεται ότι έχει οθόνη IPS LCD 11 ιντσών, επεξεργαστή Tensor G2 και 6 GB RAM. Φημολογείται επίσης ότι διαθέτει πίσω κάμερα 8 megapixel και μπροστινή κάμερα. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη συσκευή, τη στιγμή μάλιστα που η Google βελτιστοποιεί το Android για να λειτουργεί καλύτερα σε μεγαλύτερες οθόνες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.