Google Pixel Tablet: Νέες φήμες λένε ότι θα υπάρχει μία μόνο έκδοση

google pixel tablet, Google Pixel Tablet: Νέες φήμες λένε ότι θα υπάρχει μία μόνο έκδοση

Το Pixel Tablet της Google το περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό. Για πρώτη φορά είδαμε teaser τον Μάιο του 2022 αλλά ακόμα δεν έχει γίνει επίσημο. Όταν είδαμε μια μονάδα να είναι διαθέσιμη προς πώληση στο Facebook Marketplace τον Δεκέμβριο, νομίζαμε ότι η κυκλοφορία είναι κοντά, αλλά ακόμα τίποτα.

Τώρα, μια νέα φήμη από μια γενικά αξιόπιστη πηγή αποκαλύπτει πως πρόκειται να αποκτήσουμε μόνο μία έκδοση Pixel Tablet.

Η συσκευή θα τροφοδοτείται από το Tensor G2 SoC που εμφανίζεται επίσης στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, μια οθόνη ανάλυσης 2.560×1.600, προϊόν της China Star Optoelectronics και ένα driver LED έξι καναλιών Richtek RT4539. Αυτό χρησιμοποιείται για τον οπίσθιο φωτισμό των οθονών LCD, επομένως δεν θα πρέπει να περιμένουμε πάνελ AMOLED.

Πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον μία έκδοση του Pixel Tablet να διαθέτει 8 GB μνήμης RAM της Samsung και 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS, καθώς και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένη στο πλάι, πιθανώς ενσωματωμένη στο κουμπί λειτουργίας.

Ακόμα, έχει διαρρεύσει πως θα διαθέτει βάση για εύκολη χρήση ως έξυπνη οθόνη. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα περιλαμβάνεται στο κουτί ή θα πωλείται ως αξεσουάρ ξεχωριστά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Internet Chrome Google

Google Chrome: Αλλάζει τα σχέδιά της – Τα cookies δεν καταργούνται τελικά

Η Google φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδια για την κατάργηση των cookies από το Chrome, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη αλλαγή.