Google Pixel Watch 3: Διέρρευσαν λεπτομέρειες και για τα δύο μεγέθη

Google pixel watch 3, Google Pixel Watch 3: Διέρρευσαν λεπτομέρειες και για τα δύο μεγέθη

H Google πραγματοποιεί την ετήσια εκδήλωση παρουσίασης των νέων προϊόντων της δύο μήνες νωρίτερα φέτος, στις 13 Αυγούστου.

Μαζί με την οικογένεια Pixel 9, η οποία θα αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel Watch 3 αναμένεται επίσης να παρουσιαστεί στην εκδήλωση. Για πρώτη φορά, το Pixel Watch θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη κάτι που έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την FCC.

Σήμερα ένα νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, που φέρεται να προέρχονται από πηγή εντός της Google. Το Pixel Watch 3 λέγεται ότι χρησιμοποιεί το Snapdragon W5 SoC σε συνδυασμό με έναν προσαρμοσμένο συν-επεξεργαστή.

Το 41 mm Watch 3 έχει μπαταρία 310 mAh, ενώ το μοντέλο 45 mm θα έχει κυψέλη 420 mAh για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το μικρότερο Watch 3 έχει μέγεθος οθόνης 32×32 mm (από 30×30 mm στο Pixel Watch 2), το μεγαλύτερο έχει μέγεθος οθόνης 36×36 mm και η ανάλυση είναι 408×408 και 456×456, αντίστοιχα.

Google pixel watch 3, Google Pixel Watch 3: Διέρρευσαν λεπτομέρειες και για τα δύο μεγέθη

Ενώ η συνολική σχεδίαση θα παραμείνει αμετάβλητη από το αρχικό Pixel Watch και το Pixel Watch 2, τα πλαίσια της οθόνης θα είναι τελικά ελαφρώς μικρότερα. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, η Google θα κόψει ένα ολόκληρο χιλιοστό από το κυκλικό πλαίσιο, αυξάνοντάς το από 5,5 mm στο Pixel Watch 2 σε 4,5 mm στο Pixel Watch 3.

Αν και είναι ακόμα αρκετά μεγάλο πλαίσιο, πρόκειται για μια μικρή πρόοδο. Επιπλέον, το νέο ρολόι θα έχει επίσης βελτιωμένη φωτεινότητα οθόνης, με μέγιστη τιμή 2.000 nits. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από τα 1.000 nits του Pixel Watch 2.

Το Pixel Watch 3 θα έχει υποστήριξη UWB, όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την FCC, και αυτό θα επιτρέψει την ακριβή εύρεση συσκευής σε συνδυασμό με το σύστημα Find My Device της Google. Αυτό θεωρητικά θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει το Pixel Watch 3 σε κλειδί αυτοκινήτου, εάν οι επωνυμίες αυτοκινήτων υιοθετήσουν την ιδέα. Η BMW, η Hyundai και η Kia υποστηρίζουν ήδη την UWB για αυτόν τον σκοπό, αλλά πρέπει επίσης να υποστηρίζουν το Pixel Watch 3 συγκεκριμένα, οπότε θα πρέπει να αναμένουμε τις εξελίξεις.

Το 41mm Pixel Watch 3 θα προσφέρεται σε ασημί, μαύρο και χρυσό χρώμα θήκης με λουράκια διαφορετικών χρωμάτων. Το μοντέλο των 45 mm θα έχει θήκη σε Hazel, μαύρο και ασημί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.

Smartphones featured Honor

Honor Magic V3, MagicPad 2 και MagicBook Art 14: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία τους

H Honor ανακοίνωσε το παγκόσμιο ντεμπούτο του αναδιπλούμενου Magic V3 μαζί με το tablet MagicPad 2 και το laptop MagicBook Art 14.