Google Pixel Watch: Διέρρευσαν υποτιθέμενες εικόνες

pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν υποτιθέμενες εικόνες

Οι πρώτες εικόνες από το Google Pixel Watch είδαν το φως της δημοσιότητας με έναν περίεργο τρόπο. Το wearable φέρεται να εντοπίστηκε σε ένα εστιατόριο από κάποιον (ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του), ο οποίος έστειλε φωτογραφίες του στο Android Central.

pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν υποτιθέμενες εικόνες

Οι εικόνες της υποτιθέμενης συσκευής συμφωνούν με τα προηγούμενα renders που έχουν διαρρεύσει. Τα δύο πλαϊνά κουμπιά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το ρολόι, να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη ή ακόμα και ως συντόμευση για την ανάκτηση εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα. Όπως στο Samsung Galaxy Watch 4.

pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν υποτιθέμενες εικόνες

Η μικρή τρυπούλα θα μπορούσε να είναι ένα μικρόφωνο ή ίσως ένας αισθητήρας υψομέτρου, ενώ οι τέσσερις ακίδες στο πλάι του ρολογιού ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για δοκιμαστικούς σκοπούς και να μην τους δούμε στο τελικό μοντέλο. Το κάτω μέρος του ρολογιού διαθέτει ένα μαύρο πλαίσιο που στο κέντρο έχει ένα οβάλ σχήμα σαν αισθητήρα παρακολούθησης της υγείας. Σύμφωνα με την πηγή του Android Central, το κάτω μέρος του wearable “φαίνεται μεταλλικό, αλλά μοιάζει σαν να είναι επικαλυμμένο με γυαλί”. Όπως στο Apple Watch.

pixel watch, Google Pixel Watch: Διέρρευσαν υποτιθέμενες εικόνες

Η πηγή – δυστυχώς – δεν μπόρεσε να εκκινήσει το Pixel Watch για να έχουμε εικόνα του UI. Όταν προσπάθησαν να το ενεργοποιήσουν, εμφανίστηκε ένα λευκό λογότυπο της Google και μετά… τίποτα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.