Google Pixel Watch: Σχεδιασμός και UI αποκαλύφθηκαν από σερί διαρροών

pixel watch, Google Pixel Watch: Σχεδιασμός και UI αποκαλύφθηκαν από σερί διαρροών

Τα leaks και οι επίσημες πληροφορίες για το Pixel Watch της Google δεν σταματούν και εντείνονται 3 μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του wearable – μαζί, βεβαίως, με τη σειρά smartphone Pixel 7. Τα τελευταία leaks αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη UI, τη σχεδίαση, ακόμη και μια συνεργασία με το Fitbit, του πρώτου smartwatch της εταιρείας.

Το Pixel Watch θα παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό και τις αθλητικές δραστηριότητες και θα προσφέρει εγγενή υποστήριξη για Maps και Wallet. Θα υποστηρίζει κλήσεις και θα έχει πλήρως αυτόνομη έκδοση με eSIM.

https://twitter.com/_snoopytech_/status/1576671954420977665?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1576671954420977665%7Ctwgr%5Eb24633a3c5eeb38b2b3b0b73094e554795b7287a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gsmarena.com%2Fgoogle_pixel_watch_design_and_ui_revealed_in_multiple_leaks-news-56023.php

Το προωθητικό υλικό αποκάλυψε τρεις διαφορετικές εκδοχές, καθεμία από τις οποίες με διαφορετικό λουράκι και μηχανισμό. Το κουμπί στο πλάι θα είναι βαμμένο έτσι που να ταιριάζει με το κύριο σώμα σε όλες τις εκδόσεις.

Το Fitbit ανήκει στη Google και οι αναφορές αποκαλύπτουν ότι κάθε Pixel Watch θα συνοδεύεται από δωρεάν συνδρομή 6 μηνών για το Fitbit Premium. Ωστόσο, φαίνεται ότι το wearable θα λειτουργεί με λογαριασμό Google, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι υπάρχοντες χρήστες της πλατφόρμας παρακολούθησης φυσικής κατάστασης μπορεί να χρειαστεί να ενώσουν τους λογαριασμούς τους.

Το Pixel Watch θα συγχρονίζει επίσης με τις Φωτογραφίες, επιτρέποντας στις εικόνες που είναι αποθηκευμένες εκεί να χρησιμοποιούνται ως wallpapers. Η UI θα διαθέτει smart home controls και κλήσεις έκτακτης ανάγκης SOS.

Το Google Pixel Watch αναμένεται να κοστίζει 379 € στην Ευρώπη για το μοντέλο μόνο με Wi-Fi. Το LTE φέρεται να ανέρχεται στα €419.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.