Google Pixel Watch: Θα έχει κάμερα κάτω από το καντράν

Google Pixel Watch, Google Pixel Watch: Θα έχει κάμερα κάτω από το καντράν

Εδώ και μερικά χρόνια οι αγοραστές των smartwatches ζητάνε από τη Google να κυκλοφορήσει ένα δικό της έξυπνο ρολόι. Πέρυσι, αρκετοί πίστευαν πως η εταιρεία θα παρουσίαζε το Google Pixel Watch μαζί με τα Google Pixel 3, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Φέτος, δεν εμφανίστηκαν καθόλου φήμες, leaks ή αναφορές για το Google Pixel Watch ή κάποιο άλλα επερχόμενο smartwatch της εταιρείας. Ωστόσο, για πρώτη φορά διέρρευσε πατέντα που αποδεικνύει ότι η Google δουλεύει πάνω σε ένα έξυπνο ρολόι, αν και μάλλον δεν θα το παρουσιάσει σύντομα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανακάλυψε το LetsGoDigital αποκαλύπτει ένα Google Pixel Watch το οποίο έχει κάμερα είτε κάτω από το καντράν ή σε κάποιο cutout στο μπροστινό γυαλί.

Google Pixel Watch, Google Pixel Watch: Θα έχει κάμερα κάτω από το καντράν

Το όνομα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι “Camera Watch” το οποίο κάνει ιδιαίτερα ξεκάθαρες τις προθέσεις της Google. Να σημειώσουμε ότι καμία εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει αντίστοιχο smartwatch, ωστόσο, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον concept αφού θα επέτρεπε τις συγκαλυμμένες selfie και τις βιντεοκλήσεις.

Η Google κατέθεσε το δίπλωμα το 2017 και αυτό δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου φέτος. Η τεχνολογία της under display κάμερας μόλις πρόσφατα έγινε εφικτή και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη κάποια συσκευή ή smartphone που τη χρησιμοποιεί.

Google Pixel Watch, Google Pixel Watch: Θα έχει κάμερα κάτω από το καντράν

Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα το Google Pixel Watch που καταχώρησε η εταιρεία έχει cutout στην οθόνη. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε η οθόνη του έξυπνου ρολογιού της Google δεν θα έχει και πολύ ωφέλιμο χώρο στο καντράν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.