Google Sabrina: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του νέου Android TV dongle

Google Sabrina, Google Sabrina: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του νέου Android TV dongle

Η νέα streaming συσκευή της Google έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο διαδίκτυο πριν λίγο καιρό. Το κωδικό όνομα του Android TV dongle είναι Google Sabrina και το XDA Developers αποκάλυψε τον σχεδιασμό και κάποια χαρακτηριστικά του.

Σχεδιασμός

Σχεδιαστικά, το Google Sabrina έχει οβάλ σχήμα με το λογότυπο της εταιρείας στο κέντρο και το HDMI καλώδιο σύνδεσης να εξέχει από την πάνω μεριά. Επιπλέον, το Android TV dongle θα διαθέτει τηλεχειριστήριο με σχετικά συμβατικό σχεδιασμό και κουμπιά για άμεση ενεργοποίηση του Google Assistant και πρόσβαση στα YouTube και Netflix.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακαλύψει το XDA Developers, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, γκρι, μαύρο και ροζ. Επίσης, αν και δεν είναι ορατό στις εικόνες, αναμένεται να διαθέτει USB type-C.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με το XDA Developers, το Google Sabrina θα έχει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S905X2 χρονισμένο στα 1.8GHz και 2GB μνήμη RAM. Το Android TV dongle θα υποστηρίζει αποκωδικοποίηση 4Kp75 10-bit H.265 περιεχομένου, έξοδο βίντεο μέχρι 4Kp60 από HDMI 2.1, HDR 10, HLG, Dolby Vision, και το Auto Low Latency Mode της HDMI 2.1.

Η εταιρεία έχει προσθέσει τη δυνατότητα του Auto Low Latency Mode διότι μάλλον το Google Sabrina υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίζει τη Google Stadia. Αυτή η ρύθμιση ενεργοποιεί αυτόματα το low latency Gaming Mode σε όποια τηλεόραση είναι συνδεδεμένο το Android TV dongle, αρκεί να το υποστηρίζει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.