Google: Ανακοινώνει 2 smartwatches αρχές του 2017;

Η Google ανακοίνωσε ήδη τα δυο πρώτα της smartphones Pixel και Pixel XL, όπου έχει εκείνη τον απόλυτο έλεγχο σε hardware και software. Με αυτά θα επιχειρήσει να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στην αγορά των smartphones και να σταθεί απέναντι σε ονόματα όπως Apple και Samsung.

Ωστόσο, η ίδια δεν θέλει να περιοριστεί εκεί, αλλά να επεκταθεί και στα wearables και να κυκλοφορήσει τα δικά της smartwatches. Για τα Google smartwatches έχουμε ακούσει εδώ και καιρό, καθώς έχουν διαρρεύσει με κωδική ονομασία Angelfish και Swordfish.

Ήδη έχουμε δει κάποια πρώτα renders από τα μη ανακοινωμένα smartwatches και ο @evleaks έρχεται με πληροφορίες για την ανακοίνωσή τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2017 και θα φορούν Android Wear 2.0.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν γνωρίζουμε πολλά, εκτός του ότι το Angelfish θα έχει GPS, LTE και αισθητήρα καρδιακών παλμών, ενώ το Swordfish μάλλον δεν θα έχει τίποτα από τα τρία.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε αν η Google θα ακολουθήσει την τιμολογιακή πολιτική των Pixel και Pixel XL, τα οποία δεν θεωρούνται ιδιαίτερα οικονομικά.

google smartwatches, Google: Ανακοινώνει 2 smartwatches αρχές του 2017;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέφος

Έχει κασμά στο Λαύριο κυρία Google

Manolis

άρον άρον όλοι χρειαζόμαστε ένα smartwatch… και ειδικά πανάκριβο!!! 🙁

One

Μακάρι να κυκλοφορήσουν και να μπουν και άλλες εταιρείες σε android wear γιατί εχει μείνει στάσιμη η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.