Google: Επιβεβαιώνει την κυκλοφορία VR headset

Κατά τη διάρκεια του Google I/O 2016, η εταιρεία ανακοίνωσε την ενσωματωμένη VR πλατφόρμα του Android, η οποία ονομάζεται Daydream. Μαζί παρουσίασε κι ένα σχέδιο αναφοράς για VR headset και χειριστήριο, το οποίο θα έδινε σε διάφορους συνεργάτες της.

Αυτό μας έκανε να θεωρήσουμε ότι η Google, αντιθέτως με τις φήμες που μιλούσαν για VR headset, δεν θα κυκλοφορούσε τη δική της συσκευή. Τελικά ο τεχνολογικός γίγαντας έρχεται να επιβεβαιώσει μέσω του Clay Bavor, επικεφαλής του τμήματος VR, ότι αναπτύσσει το δικό του VR headset μαζί με χειριστήριο.

Δυστυχώς δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες, για παράδειγμα αν θα βασίζεται σε smartphone ή αν θα είναι standalone συσκευή ή πότε θα κυκλοφορήσει. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα είναι άνετο για να το φοράς για αρκετή ώρα ενώ το χειριστήριο αναγνωρίζει τις κινήσεις των χεριών και τις συγχρονίζει με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Έχει δυο κουμπιά και clickable επιφάνεια αφής.

Διαβάστε όλα τα νέα από το Google I/O 2016

google vr headset, Google: Επιβεβαιώνει την κυκλοφορία VR headset
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.