GoPro Hero: Αποκτήστε τη μικρή θαυματουργή action camera με 52.53 ευρώ

GoPro Hero τιμή 52.53 ευρώ, GoPro Hero: Αποκτήστε τη μικρή θαυματουργή action camera με 52.53 ευρώ

Η GoPro Hero CHDHA-301 αποτελεί την ιδανική κάμερα για να σας εισάγει στον μαγικό κόσμο των μικροσκοπικών action cameras, μια κατηγορία την οποία η GoPro έχει συνδέσει με το όνομά της.

Με την GoPro Hero CHDHA-301 δεν χάνετε καμία στιγμή και αποθανατίζετε τα πάντα, ακόμη και κάτω από το νερό. Η GoPro Hero CHDHA-301 σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο υψηλής ποιότητας 1080P 30fps και 720P 60fps με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στη λειτουργία Quick Capture.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν φακό F2.8, Super Wide Angle. Η ανάλυση για τις φωτογραφίες είναι 5MP(2592 x 1944) και για βίντεο 1080P στα 30fps, 720P στα 60fps SuperView και 720P 60fps.

GoPro Hero τιμή 52.53 ευρώ, GoPro Hero: Αποκτήστε τη μικρή θαυματουργή action camera με 52.53 ευρώ

Η GoPro Hero CHDHA-301 ζυγίζει μόλις 111 γραμμάρια και οι διαστάσεις της είναι 10.4 x 10.2 x 24.7 εκατοστά. Τόσο μικρή και ελαφριά δηλαδή που μπορείτε να την έχετε μαζί σας παντού και πάντα. Ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, καθώς έρχεται ενσωματωμένη μέσα σε αδιάβροχη θήκη, η οποία είναι σχεδιασμένη να αντέχει στη σκόνη, στην άμμο και σε βάθος 40 μέτρων. Μπορείτε λοιπόν να την πάρετε άφοβα μαζί σας, είτε κολυμπάτε, είτε κάνετε σκι.

Χάρη στις λειτουργίες QuickCapture, SuperView και Auto Low Light, είναι πιο εύκολο από ποτέ να επιτύχετε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας κάθε φορά. Με τη λειτουργία QuickCapture, πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μη χάσετε κάποια σημαντική στιγμή. Το QuickCapture μετατρέπει την GoPro σας σε κάμερα ενός πλήκτρου. Πατώντας μια φορά το πλήκτρο ξεκινά η καταγραφή βίντεο, πατώντας το πλήκτρο και πιέζοντάς το για δύο λεπτά ξεκινά η λήψη φωτογραφιών Time Lapse.

GoPro Hero τιμή 52.53 ευρώ, GoPro Hero: Αποκτήστε τη μικρή θαυματουργή action camera με 52.53 ευρώ

Η λειτουργία Time Lapse λαμβάνει φωτογραφίες ανά μισό δευτερόλεπτο, έτσι μπορείτε να διαλέξετε τη φωτογραφία που “έπιασε καλύτερα τη στιγμή”. Η λειτουργία Bust πραγματοποιεί λήψη 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο και είναι ιδανική για σκηνές δράσεις με πρωταγωνιστή εσάς.

Η λειτουργία SuperView, μια αποκλειστική λειτουργία της GoPro, σας εξασφαλίζει ότι εσείς θα είστε το επίκεντρο της δράσης και τίποτα δεν θα πάει χαμένο καθώς λαμβάνει την πιο ευρεία οπτική και καταγράφει εντυπωσιακά βίντεο POV, για να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Σε συνδυασμό με τον ευρυγώνιο φακό θα έχετε φωτογραφίες και βίντεο με μεγάλη λεπτομέρεια που καταλήγουν σε μια ανεπανάληπτη οπτική εμπειρία.

Η λειτουργία Auto Low Light Light αναλαμβάνει να αλλάξει το frame rate βάσει των συνθηκών φωτισμού του περιβάλλοντος. Έτσι, ακόμη κι αν το περιβάλλον αλλάζει, εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.
H GoPro Hero CHDHA-301 έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 1180mA που σας εξασφαλίζει δυόμιση ώρες συνεχούς καταγραφής βίντεο. Να σημειωθεί ότι έρχεται με είσοδο για microSDHC και υποστηρίζει κάρτες χωρητικότητας μέχρι 32GB.

GoPro Hero τιμή 52.53 ευρώ, GoPro Hero: Αποκτήστε τη μικρή θαυματουργή action camera με 52.53 ευρώ

Μπορείτε να αποκτήσετε την GoPro Hero CHDHA-301 από το κατάστημα Tomtop στην τιμή των 52.53 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά (με τον κωδικό HPCAM8).

Στη συσκευασία περιέχεται η κάμερα και η θήκη καθώς και ένα καλώδιο USB, ένα εξάρτημα για τοποθέτηση στο ποδήλατο, δύο εξαρτήματα για τοποθέτηση στο κράνος και μια βάση στήριξης.

Sponsored

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikoss

Έχει κάποιος εμπειρία από αυτό το κατάστημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.