GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max. Η νέα GoPro Hero8 καταγράφει βίντεο 4K 60fps, 1080p 240fps στα 100Mbps, φωτογραφίες 12 Megapixel (και αρχεία RAW), slow motion videos 8x και έχει σταθεροποίηση HyperSmooth 2.0. Έχει οθόνη αφής, αδιάβροχο σώμα που αντέχει μέχρι και τα 10 μέτρα βάθος και θα κοστίζει 429 ευρώ.

, GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

Η GoPro Max καταγράφει βίντεο 5.6K 30fps 360 video, 1440p 60fps και 1080p 60fps και φωτογραφίες στα 16.6 Μegapixel, με δυνατότητα λήψης πανοραμικών εικόνων στα 6.2 Μegapixel στις 270°. Διαθέτει λειτουργία slow motion video 2x και λειτουργία Live Streaming και έχει σφαιρική καταγραφή ήχου, χάρη σε 6 μικρόφωνα που διαθέτει. Ενσωματώνει οθόνη αφής στο μπροστά μέρος για vlogging, είναι αδιάβροχη μέχρι τα 5 μέτρα βάθος και ανθεκτική σε πτώσεις και θα έχει τιμή 530 ευρώ.

, GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.

Business GoPro Xiaomi

Η Xiaomi ετοιμάζεται να εξαγοράσει την GoPro;

Είναι γνωστό ότι η GoPro περνάει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της με αποτέλεσμα να βρίσκεται από την αρχή του έτους σε αναζήτηση υποψήφιου αγοραστή. Φήμη από γνωστά διεθνή μέσα αναφέρει ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να εξαγοράσει την GoPro, οπότε είναι πολύ πιθανό να τον βρήκε στο όνομα του Κινέζου κατασκευαστή.