GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

H GoPro προχώρησε στην ανακοίνωση της νέας της Action Camera, την GoPro Hero9 Black. Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K, λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και τη νέα γενιά σταθεροποίησης εικόνας της GoPro, HyperSmooth 3.0.

Νέα χαρακτηριστικά

Αν το 5Κ σας φαίνεται υπερβολή, μπορείτε να διαλέξετε ανάλυση μεταξύ 4K, 2.7K, 1440p και 1080p. Ο βασικός λόγος που θα θέλει κάποιος όμως να μείνει στο 5K είναι η υποστήριξη εξαγωγής φωτογραφιών ανάλυσης 14.7MP από το βίντεο. Για τους λάτρες της λήψης βίντεο αργής κίνησης, η Hero9 Black προσφέρει slow motion καταγραφή στα 240fps, μέχρι και 8x. H μπαταρία του Hero9 Black είναι 30% μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

, GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η GoPro Hero9 Black προσφέρει αφαιρούμενο φακό, μαζί με το νέο, ευρυγώνιο Max Lens Mod με οπτικό πεδίο 155 μοιρών. Αν έχετε ήδη κάποια αξεσουάρ, η νέα πρόταση είναι συμβατή με τα Mod, Media, Light και Display που υπάρχουν την αγορά. Για όσους θέλουν να βγάλουν και selfie, η GoPro Hero9 Black έρχεται με δεύτερη οθόνη στο μπροστινό της μέρος. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για live streaming και ως WebCam.

Για όσους θέλουν λήψεις κάτω από το νερό, η GoPro Hero9 Black έχει αντοχή έως και 10 μέτρα κάτω από το νερό. Στις υπόλοιπες λειτουργίες βλέπουμε το TimeWarp 3.0 Video, TimeLapse 4K, Night Lapse Video4K, Time Lapse Photo, Night Lapse Photo και LiveBurst, για καταγραφή 1,5 δευτερολέπτου πριν και μετά τη λήψη. Τέλος, έχει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth, ενώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε το GPS μέσω της εφαρμογής, αλλά και να την ελέγξετε μέσω φωνητικών εντολών.

, GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η GoPro Hero9 Black είναι ήδη διαθέσιμη από την ιστοσελίδα της GoPro με τιμή 480 ευρώ. Στα ελληνικά καταστήματα θα την βρείτε με τιμή 499 ευρώ. Όσοι θέλετε να τη συνδυάσετε με συνδρομή ενός έτους GoPro, που σας παρέχει απεριόριστο χώρο στο Cloud για τις φωτογραφίες σας και δωρεάν αντικατάσταση κάμερας, η τιμή της πέφτει στα 380 ευρώ. Με κάθε αγορά, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν μία κάρτα μνήμης Sandisk Extreme 32GB.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.