Grassffiti: Η μηχανή του γκαζόν που ζωγραφίζει

Το κούρεμα του γκαζόν είναι σίγουρα μια από τις πιο βαρετές εργασίες που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου. Τι θα λέγατε όμως, αν μπορούσατε να είστε δημιουργικοί ενώ ταυτόχρονα κουρεύετε το γκαζόν; Αυτό σκέφτηκε και ο Yuta Sugiura, ο οποίος δημιούργησε το Grassffiti, μια μηχανή του γκαζόν η οποία μπορεί να δημιουργήσει σχέδια πάνω σε αυτό.

Το Grassffiti χρησιμοποιεί μια σειρά από κινούμενα μέρη, ώστε να ανασηκώνει και να κατεβάζει τις λεπίδες κατά την διάρκεια του κουρέματος, ώστε να δημιουργεί τα επιθυμητά σχέδια, τα οποία θυμίζουν pixel art.

Παρόλο που αυτή η πρωτότυπη μηχανή μπορεί να δημιουργήσει εικόνες με περιορισμένη ανάλυση, αυτές είναι αρκετά εντυπωσιακές ώστε να σε θαυμάσουν οι γείτονές σου. Σίγουρα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσεις την μέρα σου και να εκτονώσεις την καλλιτεχνική πλευρά σου.

Τo Grassffiti προς το παρόν μπορούμε να το θαυμάσουμε μόνο μέσω βίντεο, αλλά δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν κάποια στιγμή στο μέλλον το δούμε να κυκλοφορεί εμπορικά.

Grassffiti lawn mow pixel art pictures, Grassffiti: Η μηχανή του γκαζόν που ζωγραφίζει

Grassffiti lawn mow pixel art pictures, Grassffiti: Η μηχανή του γκαζόν που ζωγραφίζει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.