Gurman: Η Apple δε σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα Mac το 2022

apple mac, Gurman: Η Apple δε σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα Mac το 2022

Η Apple δεν σχεδιάζει να ανακοινώσει νέους Mac στο υπόλοιπο του τρέχοντος έτους. Όλες οι προγραμματισμένες κυκλοφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν το πρώτο τρίμηνο του 2023, συμπεριλαμβανομένων των ενημερωμένων εκδόσεων των MacBook Pro, Mac mini και του Mac Pro. Αυτό υποστηρίζει ο Mark Gurman του Bloomberg.

Γράφοντας στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι η Apple αποφάσισε να περιμένει μέχρι το επόμενο έτος για να ανακοινώσει νέους Mac, συμπεριλαμβανομένων των MacBook Pro που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα. «Μου είπαν ότι η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει τα αναβαθμισμένα μοντέλα — συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων M2 των MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών — το πρώτο τρίμηνο του ημερολογίου του 2023», έγραψε χαρακτηριστικά ο Gurman.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας κλήσης κερδών της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε ότι η “γκάμα προϊόντων” της Apple έχει οριστεί ενόψει των εορτών, υποδηλώνοντας πιθανώς ότι δεν θα κυκλοφορήσουν νέο προϊόν φέτος . Ο οικονομικός διευθυντής της Apple, Luca Maestri, έδωσε μια πιο αποφασιστική επιβεβαίωση λέγοντας: “Έχουμε μια πολύ δύσκολη σύγκριση με πέρυσι, η οποία είχε το πλεονέκτημα της κυκλοφορίας του πρόσφατα επανασχεδιασμένου MacBook Pro με M1”, σημείωσε ο Gurman σήμερα στο Power. Hon.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Apple συνεχίζει να δοκιμάζει ένα Apple silicon ‌Mac Pro‌ με διαμόρφωση που περιλαμβάνει 24 πυρήνες CPU (συμπεριλαμβανομένων 16 πυρήνων απόδοσης και οκτώ πυρήνων απόδοσης), 76 πυρήνες γραφικών και 192 GB μνήμης. Το Mac Pro αναμένεται να τροφοδοτείται από τα τσιπ «M2 Ultra» και «‌M2‌ Extreme» με τουλάχιστον διπλάσια ή τετραπλάσια απόδοση από το τσιπ M2‌ Max, που αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με τα ενημερωμένα MacBook Pro το επόμενο έτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.