Gurman: Καμία πληροφορία για foldable iPad το 2024

foldable ipad, Gurman: Καμία πληροφορία για foldable iPad το 2024

Μόλις χθες, ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple, Ming Chi Kuo, μοιράστηκε τις προβλέψεις του για ένα foldable iPad που θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα το 2024. Ωστόσο, ένας εξίσου αξιόπιστος αναλυτής, ο Mark Gurman του Bloomberg έρχεται να πει πως δεν έχει ακούσει τίποτα για κάποιο foldable iPad το 2024.

Φυσικά, κανείς από τους δύο δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα εάν η Apple θα φέρει μια τέτοια συσκευή ή όχι την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, και οι δύο έχουν επιβεβαιωθεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και έχουν κάνει λάθη κάποιες φορές.

Ο Κuo χρησιμοποιεί πληροφορίες εφοδιαστικής αλυσίδας για να προβλέψει τα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας για συσκευές Apple, με πολύ καλό ιστορικό. Κατά τη γνώμη του, το νέο iPad θα έρθει το 2024, ενώ το 2023 δεν θα είναι η χρονιά των iPad.

Από την άλλη, ο Gurman δεν έχει ακούσει τίποτα για ένα foldable iPad το 2024. Αντίθετα, λέει ότι OLED iPad Pro και εξειδικευμένες εκδόσεις του βασικού επιπέδου iPad και του iPad mini θα είναι τα μοντέλα που θα περιμένουμε με ανυπομονησία στο 2024. Συμφωνεί ότι το 2023 είναι μια κάπως αδύναμη χρονιά iPad. Εκείνος συνήθως αντλεί τις πληροφορίες του απευθείας από επαφές εντός της Apple και της αλυσίδας εφοδιασμού.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.