Gurman: Τα νέα μοντέλα iPad Pro M2 θα ανακοινωθούν «σε λίγες μέρες»

ipad pro, Gurman: Τα νέα μοντέλα iPad Pro M2 θα ανακοινωθούν «σε λίγες μέρες»

Η Apple πρόκειται να ανακοινώσει νέα μοντέλα iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών σε «λίγες μέρες», σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο πλέον αξιόπιστος αναλυτής του Bloomberg, Mark Gurman, στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On.

Τα νέα μοντέλα 11 ιντσών και 12,9 ιντσών, με την κωδική ονομασία J617 και J620, έρχονται μετά το iPad του Απριλίου του 2021, όπου και τα δύο μοντέλα απέκτησαν το τσιπ M1 και μια νέα mini LED οθόνη 12,-9 ιντσών. Μετά από ενάμιση χρόνο, τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro αναμένεται να αναβαθμιστούν αποκτώντας το τσιπ σιλικόνης M2 Apple, προσφέροντας ταχύτερη απόδοση και πιθανώς νέες δυνατότητες φόρτισης.

Σχεδιαστικά, τα νέα iPad θα μοιάζουν με τα τωρινά μοντέλα, χωρίς περιμένουμε σημαντικές αλλαγές. Οι πρώτες φήμες έλεγαν ότι το μικρότερο μοντέλο 11 ιντσών θα αποκτούσε οθόνη mini-LED, προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στο μεγαλύτερο μοντέλο των 12,9 ιντσών, αλλά αυτό δεν το περιμένουμε πλέον,

Τα νέα μοντέλα iPad Pro θα μπορούσαν επίσης να διαθέτουν κάποιας μορφής δυνατότητα φόρτισης MagSafe, σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα τα νέα μοντέλα να διαθέτουν δυνατότητες αντίστροφης ασύρματης φόρτισης, επιτρέποντας στους χρήστες να φορτίζουν το iPhone ή τα AirPods τους ακουμπώντας τα στο πίσω μέρος του iPad.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα iPad και ενημερώσεις στη σειρά Mac μέσω ανακοινώσεων Τύπου και ενημερώσεων στον ιστότοπό της, με μια εκδήλωση τον Οκτώβριο να είναι πλέον σίγουρα εκτός προγράμματος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.