Gurman: To mixed reality headset της Apple θα παρουσιαστεί πριν από το WWDC ’23 τον Ιούνιο

mixed reality headset, Gurman: To mixed reality headset της Apple θα παρουσιαστεί πριν από το WWDC ’23 τον Ιούνιο

Η Apple αναμένεται να λανσάρει τo headset μικτής πραγματικότητας την Άνοιξη, κάτι που επιβεβαιώνεται από τον Mark Gurman στο podcast του Power On για το Bloomberg. Ο αναλυτής σημείωσε ότι ο τεχνολογικός κολοσσός είναι σε καλό δρόμο για μια ανακοίνωση πριν από το WWDC, το οποίο συνήθως πραγματοποιείται τον Ιούνιο.

Aυτό θα σήμαινε πως το AR/VR headset θα κυκλοφορήσει όχι νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2023, ίσως μαζί με τη νέα σειρά iPhone.

Η Apple αναπτύσσει ήδη ένα λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται xrOS και αρκετοί “προγραμματιστές λογισμικού υψηλού προφίλ” έχουν πρώιμη πρόσβαση για να φέρουν τις πρώτες third-party εφαρμογές.

Το gear πιθανότατα θα ονομάζεται Apple Reality Pro και θα διατεθεί αρχικά σε επιχειρήσεις, προγραμματιστές και επιλεγμένους χρήστες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Πονάτε παραθυράκηδες και οκιουλοριφτάκηδες? ΧΑΧΑΧΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ! Με γάργαρο FOV & super duper professional apps από τους στρατολογημένους νερντς μας !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.