H Alibaba Cloud κυκλοφορεί φορητό υπολογιστή που λειτουργεί με cloud

Alibaba Cloud, H Alibaba Cloud κυκλοφορεί φορητό υπολογιστή που λειτουργεί με cloud

Η Alibaba Cloud κυκλοφόρησε έναν φορητό υπολογιστή που λειτουργεί με cloud και θα επιτρέπει στους εργαζόμενους να εξαντλούν φόρτους εργασίας με μεγάλη ένταση υπολογιστών ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Ο εξαιρετικά λεπτός φορητός υπολογιστής, ονομάζεται Wuying Cloudbook και διαθέτει οθόνη αφής 14 ιντσών, ενώ τροφοδοτείται από την αρχιτεκτονική Wuying desktop-as-a-service (DaaS) της Alibaba Cloud.

Ο Κινέζος προμηθευτής cloud είπε ότι αυτό θα βοηθήσει στην άμβλυνση των περιορισμών χωρητικότητας στην εκτέλεση εφαρμογών μεγάλης κλίμακας σε τοπικές μηχανές, όπως το λογισμικό απόδοσης βίντεο, και θα προσφέρει στους χρήστες μια διαδραστική εμπειρία σε πραγματικό χρόνο.

Alibaba Cloud, H Alibaba Cloud κυκλοφορεί φορητό υπολογιστή που λειτουργεί με cloud

Το Wuying Cloudbook θα βοηθήσει επίσης στην αντιμετώπιση των προκλήσεων ασφάλειας σε εταιρικά περιβάλλοντα, όπως η απώλεια δεδομένων και τα τρωτά σημεία τοπικής συσκευής, ενώ θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στους πόρους του οργανισμού.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να εκτελούν πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux και Android, στην ίδια συσκευή ταυτόχρονα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.