H επίσημη απάντηση της Lime για τα προβλήματα με τις δωρεάν διαδρομές την ημέρα των εκλογών

Lime Ελλάδα, H επίσημη απάντηση της Lime για τα προβλήματα με τις δωρεάν διαδρομές την ημέρα των εκλογών

Λίγες μέρες πριν από τις πρόσφατες εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, η Lime είχε αποστείλει δελτίο τύπου – που δημοσιεύσαμε και εμείς εδώ στο Techblog – ανακοινώνοντας ότι θα προσφέρει δωρεάν διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια ώστε να ενθαρρύνει τους κατοίκους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να ψηφίσουν στις Ευρωπαϊκές εκλογές και αυτοδιοικητικές.

Το δελτίο τύπου της Lime ανέφερε ότι “όσοι κατεβάσουν την εφαρμογή της Lime θα λάβετε τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κωδικός θα ισχύει μεταξύ απο τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου.”

Σε αυτή τη δημοσίευση, επισκέπτες του Techblog σχολίασαν ότι δοκίμασαν και χρησιμοποίησαν την εφαρμογή με τον κωδικό χωρίς όμως να μπορέσουν να λάβουν τις δωρεάν διαδρομές που είχε υποσχθεί η Lime. Μετά τα σχόλια που λάβαμε εδώ στο Techblog, επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου της Lime στην Ελλάδα και λάβαμε την απάντηση που ακολουθεί.

Φαίνεται πως θα πρέπει να καταγράφηκαν προβλήματα με την εφαρμογή του κουπονιού “είναι πιθανόν να υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας κυρίως λόγω του αυξημένου αριθμού χρηστών”, τα οποία η εταιρεία υποστηρίζει ότι επίλυσε άμεσα.

Ακολουθεί η επίσημη απάντηση της Lime στην Ελλάδα

“Η δράση της Lime για τις Ευρωπαϊκές εκλογές λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εταιρεία διαθέτει φωτογραφίες, social media posts και υλικό απο όλες τις πόλεις που ενεργοποιήθηκε η δράση, ενώ υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη.

Στην Ελλάδα, η δράση ήταν ενεργή στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία. Λειτούργησε κανονικά και καταγράφησαν πάνω απο 15,000 διαδρομές.

Είναι πιθανόν να υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας κυρίως λόγω του αυξημένου αριθμού χρηστών, αλλά η εταιρεία φρόντισε να επιλυθούν άμεσα, καθώς προτεραιότητά της είναι να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους χρήστες της.”

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google Maps

Google Maps: Δείχνει τα οχήματα της Lime και πώς να φτάσεις σε αυτά

Εδώ και μήνες η Lime με τη Google δοκιμάζουν την ενσωμάτωση των υπηρεσιών του πρώτου στο Google Maps, με στόχο τη διευκόλυνση των χρηστών.

Gear featured Lime

Δωρεάν διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια Lime στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου

Η Lime θα προσφέρει δωρεάν διαδρομές ώστε να ενθαρρύνει τους κατοίκους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να ψηφίσουν στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές και αυτοδιοικητικές στις 26 Μαΐου 2019.

Gear Lime

Τραυματίες με τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime ανά τον κόσμο

Η Lime εκτός της αναβάθμισης των όρων χρήσης και ασφαλείας ερευνά και τα περιστατικά με τα scooter της, για να δει περαιτέρω αν υπάρχουν προβλήματα μηχανικής φύσεως.

Gear Lime

Δεν είμαστε άνθρωποι. Η Lime βάζει κόφτη στα ηλεκτρικά πατίνια της Αθήνας

Η Lime ανακοινώνει τα παρακάτω μέτρα για την ασφάλεια των Αθηναίων πολιτών που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά πατίνια.