H GIGABYTE Z790 AORUS TACHYON σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Overclocking μνήμης DDR5

GIGABYTE, H GIGABYTE Z790 AORUS TACHYON σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ Overclocking μνήμης DDR5

Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd ανακοίνωσε ότι η μητρική για το απόλυτο overclocking Z790 AORUS TACHYON σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ μνήμης στα 5.567,5 MHz, DDR5-11136 (11.136MT/s) με μονή μνήμη 16GB AORUS DDR5 RGB από τον γνωστό overclocker HiCookie.

Η GIGABYTE Z790 AORUS TACHYON είναι γνωστό ότι έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για overclocking και είναι εξοπλισμένη με έναν πλήρως ψηφιακό σχεδιασμό ισχύος, ο οποίος παρέχει την καλύτερη σταθερότητα σε υψηλούς φόρτους εργασίας. Ο θερμικός σχεδιασμός πλήρους κάλυψης της περιοχής MOS βελτιώνει σημαντικά την απαγωγή θερμότητας για να απελευθερώσει τις ακραίες επιδόσεις και τη βελτιστοποιημένη εμπειρία overclocking.

Οι πολλαπλές τεχνολογίες ενισχύουν την απόδοση της μνήμης DDR5 με την καλύτερη συμβατότητα. Ταυτόχρονα, ο ενσωματωμένος σχεδιασμός του κιτ overclocking στη μητρική πλακέτα παρέχει πλήκτρα συντόμευσης, διακόπτες εναλλαγής και λειτουργίες ανίχνευσης τάσης, οι οποίες επιτρέπουν πιο βολικές ρυθμίσεις για τους overclockers, ώστε να ξεπεράσουν τα όρια με ευκολία.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Gigabyte Hackers

H Gigabyte παραδέχεται ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση ransomware

Εάν νομίζατε ότι οι γίγαντες της τεχνολογίας, όπως η Gigabyte, είναι ασφαλείς από το ransomware, κάνετε μεγάλο λάθος.

Computers Alienware ASUS CES 2021: Έκθεση τεχνολογίας Las Vegas

CES 2021: 5 τούμπανα gaming laptop που ξεχωρίσαμε

5 gaming laptop που έκλεψαν την καρδιά μας στη φετινή CES 2021 και ξεχωρίσαμε από όλα τα υπόλοιπα στην έκθεση.

Gear Dell featured Gigabyte

Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Ένα ακόμη Xmas Tech Guide από το Techblog σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο monitor για αναβάθμιση της gaming εμπειρίας.

Computers Gigabyte

Gigabyte Z170X-UD5 TH: Η πρώτη μητρική με Thunderbolt 3

Η Gigabyte ανακοίνωσε ότι φέρνει το πρότυπο Thunderbolt 3 στον υπολογιστή μας (μετά τους Mac) με την μητρική Gigabyte Z170X-UD5 TH με υποστήριξη της 6ης γενιάς επεξεργαστών της Intel. Η μητρική αυτή είναι η πρώτη του είδους και φέρει τον ελεγκτή της Intel για το Thunderbolt μέσω δύο διαθέσιμων θυρών USB Tύπου C στο πίσω […]