H Google εργάζεται στην διόρθωση αργών Nest WiFi Pro

Google Nest WiFi Pro, H Google εργάζεται στην διόρθωση αργών Nest WiFi Pro

Η Google αναμένεται να κυκλοφορεί μια ενημέρωση λογισμικού για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με την πρόσφατη κυκλοφορία του Nest WiFi Pro. Σε δήλωσή της η εταιρεία τόνισε ότι «διερευνούσε αναφορές για αριθμό χρηστών που αντιμετώπιζαν μειωμένες ταχύτητες Διαδικτύου» όταν χρησιμοποιούσαν τη συσκευή.

Το Nest WiFi Pro μπορεί να υποστηρίζει ταχύτητες έως και 5,4 Gbps όταν συνδέεται με άλλες συσκευές συμβατές με WiFi 6E. Ωστόσο, λίγο μετά την κυκλοφορία του συστήματος στις 27 Οκτωβρίου, άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές ότι ορισμένες φορές περιόριζε τις ταχύτητες μεταξύ 40Mbps και 90Mbps. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ίδιοι χρήστες διαπίστωσαν ότι οι παλιοί δρομολογητές WiFi 5 Nest είχαν καλύτερη απόδοση από τη νέα συσκευή.

Η Google είπε ότι το πρόβλημα επηρεάζει κυρίως τους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο με την χρήση δικτύων ethernet (PPPoE). Ακόμη υπήρξαν αναφορές χρηστών στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη της Ευρώπης που είδαν παρόμοια κακή απόδοση.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Internet Chrome Google

Google Chrome: Αλλάζει τα σχέδιά της – Τα cookies δεν καταργούνται τελικά

Η Google φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδια για την κατάργηση των cookies από το Chrome, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη αλλαγή.