H Google φέρνει το full 5-band EQ στα Pixel Buds Pro

Pixel Buds Pro, H Google φέρνει το full 5-band EQ στα Pixel Buds Pro

Τα Pixel Buds Pro της Google προσφέρουν έως και 11 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, γεγονός που τα κάνει αρκετά ελκυστικά για τους καθημερινούς χρήστες. Το γεγονός ότι κοστίζουν 200 δολάρια τους δίνει ένα προβάδισμα στην αγορά σε σχέση με τους αντιπάλους του, όπως τα Apple AirPods Pro και Samsung Galaxy Buds2 Pro, τα οποία κοστίζουν λίγο περισσότερο.

Παρά το γεγονός ότι το Pixel Buds Pro είναι αρκετά δελεαστικό προϊόν, από τα ακουστικά έλειπε ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό: ένα προσαρμόσιμο EQ. Δυστυχώς, η Google χρειάστηκε σχεδόν πέντε μήνες για να φέρει το full 5-band EQ στο Pixel Buds Pro, κάτι που είναι μάλλον ασυγχώρητο για μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε ήδη αγοράσει ένα ζευγάρι Pixel Buds Pro, θα χαρείτε να μάθετε ότι η Google έχει έτοιμη μια ενημέρωση που θα φέρει τις απαραίτητες λειτουργίες στα ακουστικά.

Η προσθήκη του full 5-band EQ θα επιτρέψει στους χρήστες του Pixel Buds Pro να προσαρμόσουν τον ήχο τους ή να επιλέξουν μεταξύ προεπιλογών που έχουν συντονιστεί από μηχανικούς ήχου της Google. Σύμφωνα με την Google, η ενημέρωση παρέχεται πλέον μέσω της εφαρμογής Pixel Buds.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.