H LG ετοιμάζεται για το mixed-reality headset δεύτερης γενιάς της Apple

lg display, H LG ετοιμάζεται για το mixed-reality headset δεύτερης γενιάς της Apple

Η LG Display ετοιμάζεται να προμηθεύσει πάνελ οθόνης micro-OLED για το headset μικτής πραγματικότητας δεύτερης γενιάς της Apple, όπως αναφέρει το The Elec.

Ακούγεται πως η LG παραγγέλνει εξοπλισμό για οθόνες micro-OLED από τη Sunic System, σχεδιάζοντας προφανώς να τον χρησιμοποιήσει για να κατασκευάσει την οθόνη του επερχόμενου headset.

Αν και η εταιρεία πιστεύεται ότι αποτελεί μέρος της αλυσίδας εφοδιασμού για το headset πρώτης γενιάς της Apple, δεν αναμένεται να παρέχει την κύρια οθόνη της, με τη Sony να λέγεται ότι θα προμηθεύει την κύρια οθόνη micro-OLED. H LG θα αρκεστεί σε κανονικές οθόνες OLED για την εξωτερική οθόνη “ενδείξεων” της συσκευής.

Με το headset δεύτερης γενιάς, ωστόσο, η LG Display ευελπιστεί να λάβει τις κύριες παραγγελίες micro-OLED οθόνης της Apple από τη Sony. Αυτό θα είναι καλό για την Apple, καθώς η Sony θα την ανταγωνιστεί με το δικό της headset PlayStation VR.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.