H Nothing εργάζεται επάνω σε νέα ασύρματα ακουστικά – Σχέδια για μια νέα μάρκα

Gear
Nothing ασύρματα ακουστικά, H Nothing εργάζεται επάνω σε νέα ασύρματα ακουστικά – Σχέδια για μια νέα μάρκα

Η Nothing φέρεται να βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο τον τελευταίο καιρό, καθώς εργάζεται επάνω σε νέο ζευγάρι ασύρματα ακουστικά. Τα νέα ακουστικά μοιάζουν αρκετά με μπουμπούκια λουλουδιών και το σχήμα τους φαντάζει ιδανικό για το αυτί σας.

Nothing ασύρματα ακουστικά, H Nothing εργάζεται επάνω σε νέα ασύρματα ακουστικά – Σχέδια για μια νέα μάρκα

Ο Kuba Wojciechowski είπε στην 91Mobiles ότι το “Particles by XO” θα κυκλοφορήσει ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, αλλά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο tipster εντόπισε το όνομα της επωνυμίας σε μια ενημέρωση λογισμικού, σύμφωνα με την οποία η επωνυμία καταχωρήθηκε ως ιδιοκτησία της Nothing. Φαίνεται επίσης ότι η startup από τον συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei έχει υποβάλει αίτηση για εμπορικά σήματα στις ΗΠΑ.

Τα ακουστικά θα έχουν υποστήριξη κωδικοποιητή LHDC και ενεργή ακύρωση θορύβου. Η κωδική ονομασία για τη νέα συσκευή είναι B154, παρόμοια με την B155 που χρησιμοποιεί η Nothing για τα επερχόμενα ακουστικά Ear 2.

Μέχρι στιγμής η Nothing δεν έχει πει τίποτα για τα σχέδια για μια νέα μάρκα, αλλά ο σχεδιασμός των νέων ασύρματων ακουστικών οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ