H Oppo θα κυκλοφορήσει smartwatch με Wear OS στις 31 Ιουλίου

, H Oppo θα κυκλοφορήσει smartwatch με Wear OS στις 31 Ιουλίου

Μπορεί η Oppo να έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της smartwatch, όμως το συγκεκριμένο μοντέλο έτρεχε το δικό της λειτουργικό σύστημα και δε το είδαμε ποτέ να βγαίνει από την αγορά της Κίνας. Όμως, σε λίγες ημέρες αυτό θα αλλάξει.

Η Oppo ανακοίνωσε πως θα ανακοινώσει ένα νέο smartwatch, το οποίο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, θα τρέχει το λειτουργικό Wear OS της Google, κάτι που σπάνια βλέπουμε από Κινέζους κατασκευαστές. Το smartwatch μοιάζει αρκετά στο Apple Watch, αφήνοντας τον παραδοσιακό στρόγγυλο σχεδιασμό των ρολογιών που έχουν ακολουθήσει οι υπόλοιπες εταιρείες.

, H Oppo θα κυκλοφορήσει smartwatch με Wear OS στις 31 Ιουλίου

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα είναι απλά μία global έκδοση του ήδη υπάρχοντος smartwatch με ColorOS ή η εταιρεία αλλάξει τα χαρακτηριστικά, οπότε περιμένουμε να δούμε μέχρι τι θα ανακοινώσει στις 31 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει και το Oppo Reno4 Pro.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

Ετοιμαστειτε για Oneplus watch του χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.