H πραγματική Black Friday στην Αμερική, μεγάλες προσφορές

, H πραγματική Black Friday στην Αμερική, μεγάλες προσφορές

Αμερική δεν είμαστε, το ξέρουμε και το καταλαβαίνουμε. Ούτε Black Friday προσφορές έχουμε όπως εκεί και μπορεί φέτος ο Γερμανός να μας καλεί να ζήσουμε αυτή την περίοφδο εκτπώσεων σαν “Αμερικανοί” αλλά καμία σχέση δεν έχει αυτό που απολαμβάνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στην χώρα μας τα πράγματα είναι απλά. Οι μεγάλοι retailers έχουν κοινή γραμμή και τις ίδιες τιμές στα γνωστά προϊόντα. Αυτό μπορεί να μην γίνεται αντιλληπτό εύκολα στις λευκές συσκευές μιας και εκεί τα μοντέλα είναι πολλά και διαφορετικά, δείτε όμως τι γίνεται στα smartphones.

Update: Black Friday 2019 με τιμές ίδιες από όλους στα smartphones

Όλες οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών έχουν την ίδια τιμή ακριβώς στα smartphones. Κανένα από τα μεγάλα καταστήματα δεν έχει πιο χαμηλή τιμή στα smartphones από τους ανταγωνιστές τους. Άρα και αυτό που με άνεση λέει το Πλαίσιο, περί εγγύηση χαμηλότερης τιμής στα προϊόντα Black Friday είναι το αυτονόητο. Αφού όλοι ίδιες τιμές έχουν… (Αυτό περί εγγύηση τιμής του Πλαίσιο βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα με σκοπό ο καταναλωτής να αισθανθεί ασφάλεια και να ψωνίσει πριν το Black Friday).

Πάμε να δούμε κάποιες πραγματικά “σκοτωμένες” τιμές που βρήκαμε στον κατάλογο της αλυσίδας καταστημάτων WallMart αλλά και Target στην Αμερική.

WallMart

Philips 65″ 4Κ LCD Android TV (65PFL5504/F7), τιμή 278 δολάρια
Samsung 50″ 4K LED Smart TV (UN50NU6900), τιμή 278 δολάρια
Samsung 55″ 4K LED Smart TV (UN55NU6900), τιμή 328 δολάρια
Microsoft Xbox One S 1TB All-Digital Edition Console (NJP-00024), τιμή 149 δολάρια
Sony PlayStation Slim 1TB Fortnite Neo Versa PS4 Bundle, τιμή 199 δολάρια

Black Friday 2019: Οδηγός για αρχάριους

Target

iPad 10.2-inch Wi-Fi Only (7th Generation), τιμή 249,99 δολάρια
Apple Watch Series 3 (GPS) 38mm Aluminum Case, τιμή 169,99 δολάρια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Απ’ολες αυτές τις προσφορές έχουμε και εμείς μία στα ίδια περίπου χρήματα το XBOX ONE S Digital Edition στα 149 ευρώ, η Sony όπως και πέρυσι θα περιμένει τελευταία στιγμή να κάνει καμιά προσφορά, αν τελικά κάνει.

Μάνος

Μπράβο, αυτό περίμενα από ένα περιοδικό σαν το δικό σας. Να ξεσκεπάσετε πια αυτήν την απάτη. Δεν είναι μόνο οι πρακτικές καρτέλ που ακολουθούν, είναι που, σε μια ήδη γονατισμένη αγορά, προσπαθούν να αυξήσουν τα κέρδη τους σπρώχνοντας στο κλείσιμο τα μικρομάγαζα για να τους πάρουν την πελατεία. Και πάλι μπράβο!

Makis

Απάτη και καρτέλ είναι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που στα παίρνουν και οι 3 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τα μεγάλα μαγαζιά δεν μπορείς να πεις ότι είναι ακριβώς καρτέλ. Εξάλλου όπως κάνουμε οι περισσότεροι, έχεις την δυνατότητα να πας να δεις ό,τι καινούριο κυκλοφορεί και μετά πας κάλιστα στα ιντερνετομάγαζα και αγοράζεις, που και αυτό δεν είναι εντελώς ηθικό. Σκέψου να είχες εσύ επιχείρηση και να ερχόταν ο πάσα ένας να δει και να φεύγει. Στις κινητής τι να κάνεις που προσφέρουν όλες ακριβώς τα ίδια, και εκεί μιλάμε για επικοινωνία που δεν μπορείς να την αποφύγεις…

dim

να ρωτήσω κάτι που μπορεί να ειναι και χαζομάρα?το amazon και το ebay,κάνουν black friday?

Makis

Μπες και δες…

Greg

Στην Ελλάδα πάλι ήδη από προχθές (Σάββατο) πολλά αξιόλογα προϊόντα τεχνολογίας (TV, SmartPhone, SmartWach κλπ) εμφανίζονται είτε ως εξαντλημένα είτε ότι υπάρχει περιορισμένο στόκ διαθέσιμα για παραλαβή από συγκεκριμένα καταστήματα ή ότι υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι μόνο για παραλαβή από συγκεκριμένο κατάστημα… το να μου βάζεις έκπτωση σε TV HD Redy από 139€ στα 89€ και ότι υπάρχει μεγάλο στοκ σε αυτήν την TV δεν το θεωρό Black Friday έκπτωση, κοροϊδία το θεωρώ. Λυπάμαι αλλά ούτε φέτος θα πάω για ψώνια, θα πάω τον Δεκέμβριο για ψώνια που θα βρίσκω ποικιλία και μεγάλο στοκ για να διαλέξω ότι θέλω με την ησυχία μου και απλά στην χειρότερη πληρώνοντας 20€ παραπάνω. (υγ. Βρήκα LapTop Lenovo στα 769€ από 999€ λόγο Black Friday ενώ 749€ είχε τον Σεπτέμβριο που πήγα και το κοίταξα γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω και τέλος φίλος μου που αγόρασε LG SmartTV στις καλοκαιρινές εκπτώσεις την βρήκε σήμερα με έκπτωση λόγο Black Friday στα ίδια λεφτά, περιστατικά που μας δείχνουν πως στην πραγματικότητα δεν έχουμε Black Friday αλλά απλές εκπτώσεις)

akis

εγω πηρα τα Creative Outlier air… στα 74 ευρω ηταν μπομπα η τιμη…!! τα ακουστικα σε ποιοτητα ηχου και μπασου ειναι ανωτερα απο τα apple airpods…… τωρα το mic ειναι μετριο…! αλλα μια χαρα με ακουνε σε κλησεις που εκανα.. !!! εγω πιο πολυ για μουσικη τα ηθελα οποτε μου ηρθαν μια χαρα…!!!! 10 ευρω πιο ακριβα ηταν στην Ελλαδα τα συγκεκριμενα ακουστικα…! στο επισημο site της creative τα ειχαν 64.90…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.