H Samsung εργάζεται επάνω στα νέα IconX earbuds με 8GB μνήμη;

IconX earbuds, H Samsung εργάζεται επάνω στα νέα IconX earbuds με 8GB μνήμη;

H Samsung φημολογείται ότι εργάζεται επάνω στην παραγωγή της νέας έκδοσης των Gear IconX earbuds μαζί με τους αντικαταστάτες των Gear Sport και Gear Fit 2.

Τα επερχόμενα IconX earbuds θα φέρουν ως κωδική ονομασία την SM-R170 και θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό και κίτρινο χρώμα. Σύμφωνα με τις διαρροές τα νέα ακουστικά θα έρχονται με 8GB εσωτερικού χώρου για την αποθήκευση μουσικής, τον μεγαλύτερο μέχρι στιγμής από την κορεάτικη εταιρεία στη σειρά προϊόντων με την ονομασία Gear.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, τα νέα IconX earbuds, όπως συνέβη και με το Galaxy Watch, να κυκλοφορήσουν υπό το Galaxy branding. Μία κίνηση από τη Samsung, η οποία εάν όντως γίνει πράξη, φέρνει όλες τις κατηγορίες των ψηφιακών συσκευών της κάτω από τον ίδιο «παρανομαστή». Ακόμη ακούγεται ότι η εταιρεία θα λανσάρει τη φετινή χρονιά το επόμενο Bixby Galaxy Home με ηχεία AKG.

Τέλος, είναι πιθανό η επόμενη γενιά IconX να προσφέρει είτε καλύτερη αυτονομία έναντι του Gear IconX (2018) είτε μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας της θήκης φόρτισης των ακουστικών. Τίποτα ωστόσο δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ακόμη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Ενδιαφέρομαι για αγορά true wireless earbuds.Μετά από αρκετό ψάξιμο νομίζω ότι έχω καταλήξει στα jabra elite 65t. Τα icon x τα απέρριψα λόγω κακής αυτονομίας αν και έχουν πολύ καλό ήχο. Έχει να προτείνει κανείς κάποια άλλη επιλογή για android;

Αγγελος

Χωρις πλακα φιλε αν και μισω την apple παρε air pods ειναι εκπληκτικα σε ολα.φοβερη ποιοτητα κλησης φαντασου οτι με ακουν πεντακαθαρα ακομα κι αν πηγαινω μεχρι 70χλμ με το σκουτερ κ μιλαω.μπαταρια φοβερη και η τιμη τωρα ειναι πολυ νορμαλ.τα icon x τα εχω επισης αλλα απογοητευουν σε πολλα θεματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.