Happy Video Games Day! 8 Ιουλίου

, Happy Video Games Day! 8 Ιουλίου

Η devolo γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των videogames στις 8 Ιουλίου 2017 παρέχοντας στους καταναλωτές συσκευές που θα τους χαρίσουν ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης. Η ημέρα των videogames δεν είναι μια επίσημη αργία, δυστυχώς θα λέγαμε για τους λάτρεις των βίντεο παιχνιδιών.

Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας χόμπι, το οποίο έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ‘80. Τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια, έγραψαν τα πρώτα χρυσά γράμματα αυτής της ωραίας και σύγχρονης ιστορίας, η οποία συνεχίζεται σήμερα πλέον με τα onlinegames τα οποία μέσω του Internet έχουν διαμορφώσει μία τεράστια, παγκοσμίων διαστάσεων, πραγματικότητα στον τομέα της τεχνολογικής ψυχαγωγίας.

Πλέον, αυτό που κάποτε στηριζόταν στις δυνατότητες του υπολογιστή ή της παιχνιδομηχανής, έχει μεταφερθεί στις δυνατότητες του διαδικτύου αλλά και των υπηρεσιών που το υποστηρίζουν. Μία ολόκληρη κουλτούρα παιχνιδιών διαμορφώνεται για τις νέες γενιές μέσα από εφαρμογές στρατηγικής, προσομοιώσεων, ακόμη και τυχερών παιχνιδιών ή online bet gaming συμβάλλοντας συνολικά στην ανάπτυξη μιας παγκοσμίου διαστάσεων αγοράς τεχνολογίας, αλλά και ενός παγκοσμίου διαστάσεων ενδιαφέροντος από παίχτες.

Οι devolodLAN Powerline adapters χρησιμοποιούν τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο δικτύου παρέχουν σταθερό και αδιάλειπτο Internet με ταχύτητα ως και 1200 Μbps σε οποιαδήποτε διαθέσιμη ηλεκτρική πρίζα, ενώ η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται μόλις σε λίγα λεπτά και το σταθερό δίκτυο είναι έτοιμο.

Το καινοτόμο devolo GigaGate φέρνει την ισχύ του Internet με ακρίβεια εκεί που θέλετε να το έχετε. Ένας ενθουσιώδης gamer θέλει να απολαύσει το gaming χωρίς προβλήματα: με το devolo GigaGateBridge θα έχει 2 Gbps Highspeed WiFi.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet devolo featured

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το WiFi

Τι συμβαίνει όμως όταν η λήψη δεδομένων δικτύου είναι κακή, τι αντιπροσωπεύουν τα διάφορα πρότυπα WiFi και τι είναι το mesh WiFi;

Reviews Hands-on devolo

devolo Repeater WiFi 6 5400 & 3000: Ισχυρό WiFi παντού!

Με τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400, ο Γερμανός κατασκευαστής αποδεικνύει το πόσο εύκολο είναι να επεκτείνετε το WiFi του router σας μέσα στο διαμέρισμά σας.

Gear devolo

WiFi επόμενης γενιάς με τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τα νέα Devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit εξασφαλίζουν γρήγορο WiFi σε όλο το σπίτι, αναβαθμίζοντας το με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες του WiFi 6.

Reviews devolo Hands-on

devolo Magic 2 WiFi 6 hands-on: Η απόλυτη αναβάθμιση

Το νέο devolo Magic 2 WiFi 6 είναι το πρώτο powerline adapter στον κόσμο με WiFi 6 και έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί να στηθεί ένα γρήγορο και ασφαλές οικιακό δίκτυο.