Harber London: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και αισθητικής στα δερμάτινα αξεσουάρ

Harber London, Harber London: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και αισθητικής στα δερμάτινα αξεσουάρ

Η Harber London ειδικεύεται στα αξεσουάρ τεχνολογίας που συνδυάζουν την τεχνολογία με την πολυτέλεια, προσφέροντας την ιδανική ισορροπία. Η εταιρεία παρέχει μία πληθώρα από αξεσουάρ για το iPhone, το Apple Watch ή το MacBook και το Surface laptop σας, χωρίς όμως να περιορίζεται μόνο εκεί.

Το μυστικό της εταιρείας είναι ότι χρησιμοποιεί 100% πραγματικό δέρμα σε όλα της τα προϊόντα, το οποίο δίνει αυτή την υπέροχη αίσθηση στο χέρι αλλά και ένα άριστο οπτικό αποτέλεσμα, ακόμα και μετά από χρόνια. Το αυθεντικό δέρμα συνδυάζεται με 100% φυσική τσόχα, μαλακές μικροΐνες, αλλά και 100% βαμβάκι, ώστε κάθε πρόταση να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Επιπλέον, όλα της τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα.

Στο Techblog έχουν φτάσει δύο αξεσουάρ για να δοκιμάσουμε, το Leather Bifold Zip Wallet with RFID Protection και το Tech Dopp Kit. Πάμε να δούμε μαζί τι μπορεί να σας προσφέρουν:

Harber London, Harber London: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και αισθητικής στα δερμάτινα αξεσουάρ

Leather Bifold Zip Wallet with RFID Protection

Ένας λόγος που θέλαμε να δοκιμάσουμε το Leather Bifold Zip Wallet with RFID Protection είναι για την εργονομία του. Το εν λόγω μοντέλο της Harber London προσφέρει χωράει έως και 16 κάρτες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την απαραίτητη RFID προστασία για κάθε μία κάρτα που βρίσκεται μέσα. Μάλιστα, πέραν από τις θήκες για κάρτες που φαίνονται, υπάρχουν άλλες 2 εσωτερικά και μία “κρυφή” θέσει, εύκολα προσβάσιμη με το τράβηγμα του κορδονιού στη μέση.

Επιπλέον, αυτό που μας εντυπωσίασε είναι το πόσο μικρό είναι το μέγεθος του, καθώς μιλάμε για μόλις 17,8 εκατοστά μάκρος όταν είναι ανοιχτό και 10,4 εκατοστά ύψος. Παρά το μικρό και πρακτικό του όμως μέγεθος, έχει ξεχωριστή θέση με φερμουάρ για τα κέρματά σας, κάτι που συχνά παραλείπεται στα πολυτελή πορτοφόλια.

Harber London, Harber London: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και αισθητικής στα δερμάτινα αξεσουάρ

Όπως κάθε δερμάτινο προϊόν της εταιρείας, το Leather Bifold Zip Wallet είναι από 100% δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πανεύκολο στην αποθήκευση σε κάθε τσέπη, καθώς γλιστράει φυσικά μέσα. Επιπλέον, η αίσθηση στο χέρι είναι καταπληκτική, ενώ στις δοκιμές μας ένας λεκές που έγινε στο εξωτερικό μέρος έφυγε πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανάκι. Το μοναδικό αρνητικό είναι το ίδιο το φερμουάρ, καθώς είναι αρκετά χοντρό και προσθέτει λίγο πάχος στο πορτοφόλι, όχι όμως κάτι τρομερό.

Μπορείτε να βρείτε το Leather Bifold Zip Wallet with RFID Protection με τιμή 87,95 ευρώ εδώ.

Harber London, Harber London: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και αισθητικής στα δερμάτινα αξεσουάρ

Tech Dopp Kit

Ένα ακόμη αξεσουάρ της εταιρείας που θέλαμε να δοκιμάσουμε είναι το Tech Dopp Kit, ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους κυκλοφορούν αρκετά και θέλουν να έχουν προστατευμένα τα αξεσουάρ τους, πάντα όμως με στυλ. To Tech Dopp Kit παρέχει τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για τα αξεσουάρ σας, χωρίς όμως το ίδιο να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν ειδικές θέσεις για το κινητό, τα ακουστικά, τα καλώδια, ακόμα και το πορτοφόλι ή το σημειωματάριο σας. Επιπλέον, έχει ειδική θέση για τα κλειδιά σας, με ένα δερμάτινο μπρελόκ που τοποθετείται στο Tech Dopp Kit με μαγνήτη και μάλιστα με ειδική ασφάλεια.

Harber London, Harber London: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και αισθητικής στα δερμάτινα αξεσουάρ

Το Tech Dopp Kit συνδυάζει υπέροχα το 100% δέρμα στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό του με 100% Cotton Twill στο εσωτερικό του. Αυτό προσφέρει εξαιρετική αίσθηση στο χέρι αλλά και απόλυτη ασφάλεια στο εσωτερικό του, για να μην υπάρχουν γρατζουνιές ή φθορές στα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Αν έχουμε ένα παράπονο, είναι ότι η θήκη για το κινητό που έχει η συσκευή δε χωράει το Samsung Galaxy Z Fold 2, λόγω του περίεργου μεγέθους του και του μεγάλου ύψους του. Όμως, οποιοδήποτε άλλο “φυσιολογικό” smartphone δοκιμάσαμε, ταιριάζει άριστα στη θήκη.

Μπορείτε να βρείτε το Tech Dopp Kit με τιμή 132,95 ευρώ εδώ.

Στην ιστοσελίδα της Harber London μπορείτε να βρείτε mousepad, τσάντες πλάτης και μέσης, λουράκια για το Apple Watch ή την κάμερα σας, ακόμη και θήκες αποθήκευσης ακουστικών ή καλωδίων.

Η εταιρεία προσφέρει 10% έκπτωση με εγγραφή στο newsletter της, ενώ εμείς μείναμε εντυπωσιασμένοι και από τη γρήγορη αποστολή και σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε ακόμα περισσότερα προϊόντα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.