Here Active Listening: Ακουστικά για να ακούς μόνο αυτά που θέλεις

Τα ακουστικά είναι ένας καλός τρόπος για να απομονωθείς από το περιβάλλον σου και να βυθιστείς στις μουσικές επιλογές σου. Παρόλα αυτά κάποιες φορές είναι αρκετά επικίνδυνο, καθώς με τη χρήση ακουστικών δεν ακούς ήχους του περιβάλλοντος σου, όπως τα αυτοκίνητα, τους ανθρώπους και λοιπά.

Στο Kickstarter ξεκίνησε ένα νέο project για ακουστικά τα οποία είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα. Τα Here Active Listening, όπως ονομάζονται, μπορούν να σου δώσουν τον έλεγχο σε ότι ακούς real time. Θα μπορείς να καταστείλεις τον θόρυβο από την μηχανή του αεροπλάνου όταν βρίσκεσαι μέσα, τις φωνές ενός μικρού παιδιού ή να ενισχύσεις το μπάσο όταν είσαι σε ένα club και γενικά έχεις την δυνατότητα να προσαρμόσεις τους ήχους που θέλεις ή δεν θέλεις να ακούς, με βάση τις προτιμήσεις σου.

Τα ακουστικά αυτά δημιουργήθηκαν στο Doppler Labs, και απ ότι καταλαβαίνουμε είναι μια συσκευή που σου δίνει έλεγχο στην ένταση του περιβάλλοντός σου. Για παράδειγμα αν είσαι σε μια συναυλία και είναι πολύ δυνατός ο ήχος, θα μπορείς να τον χαμηλώνεις, αν είσαι έξω η σε κλειστό χώρο με πολύ κόσμο, αλλά θέλεις να διαβάσεις θα μπορείς να απομονώνεις τους ανθρώπους γύρω σου.

Τα Here Active Listening θα συνοδεύονται από μια εφαρμογή για smartphones, η οποία θα ελέγχει τα ακουστικά και τις επιλογές σου ενώ θα έχει και ενσωματωμένο equalizer. Το σχέδιο τον ακουστικών είναι αρκετά μινιμαλιστικό και θα μπορείς να περπατάς ανάμεσα σε κόσμο χωρίς να τραβάς τα βλέμματα. Ας ελπίζουμε ότι τα ακουστικά αυτά είναι στην πραγματικότητα όσο αποτελεσματικά τα περιγράφουν.

Το project ζητά χρηματοδότηση 250.000 δολάρια, έχει καταφέρει να φτάσει στα 192.721 δολάρια ενώ απομένουν ακόμη 27 μέρες μέχρι να λήξει. Μπορείτε να το δείτε εδώ:Here Active Listening

Here Active Listening: Ακουστικά για να ακούς μόνο αυτά που θέλεις, Here Active Listening: Ακουστικά για να ακούς μόνο αυτά που θέλεις

Here Active Listening: Ακουστικά για να ακούς μόνο αυτά που θέλεις, Here Active Listening: Ακουστικά για να ακούς μόνο αυτά που θέλεις

Here Active Listening: Ακουστικά για να ακούς μόνο αυτά που θέλεις, Here Active Listening: Ακουστικά για να ακούς μόνο αυτά που θέλεις

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Πλέον δεν θα κάνει κανείς πως δεν ακούει, θα γίνεται στ’ αλήθεια.

Giorgos

Πολύ καλα φαινονται μακάρι να βγουνε και εδω οταν ειναι….
BTW ειναι στις 247κ/250κ αυτη την στιγμη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.