Honda, Αυτοκίνητα με υποστήριξη Eyes Free mode του Siri

Η Honda ανακοίνωσε πως τα επερχόμενα μοντέλα Honda Accord, Acura RDX και Acura ILX θα υποστηρίζουν πλήρως την τεχνολογία Eyes Free του Siri. Με το Eyes Free οι χρήστες φορητών συσκευών της Apple με λειτουργικό iOS 6 και άνω θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τη συσκευή τους μέσω φωνητικών εντολών, με την οθόνη να παραμένει σβηστή για να μην αποσπάται η προσοχή των οδηγών από το δρόμο.

Η σύνδεση της συσκευής με το αυτοκίνητο γίνεται ασύρματα, μέσω Bluetooth, ενώ η επικοινωνία επιτυγχάνεται μέσα από το ενσωματωμένο μικρόφωνο και τα ηχεία αυτού.

honda eyes free siri, Honda, Αυτοκίνητα με υποστήριξη Eyes Free mode του Siri

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος Θεοδώρου

Πολυ χρησιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Apple featured Siri

Νέες φήμες για έκδοση της Siri με γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο WWDC

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα έκδοση της Siri στο WWDC με γενετική τεχνητή νοημοσύνη και πολλές νέες δυνατότητες.

Smartphones Apple iOS Siri

iOS 18: Φήμες για μεγάλες βελτιώσεις στο Siri

Με το iOS 18 η Apple θέλει να κάνει το Siri πιο έξυπνο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μοντέλα γλώσσας, σύμφωνα με το The Information.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.