Honor EarBuds 2 Lite: Προσιτά και διαθέσιμα παντού

, Honor EarBuds 2 Lite: Προσιτά και διαθέσιμα παντού

Η Honor ανακοίνωσε τα EarBuds 2 Lite, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις αγορές, με προσιτή τιμή των 69.90 ευρώ. Η έναρξη της εμπορικής πορείας των EarBuds 2 Lite θα γίνει από τις 7 Αυγούστου και έπειτα.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Honor EarBuds 2 Lite περιλαμβάνει το Active Noise Cancellation, με σκοπό τον περιορισμό των εξωτερικών θορύβων με απώτερο σκοπό την αύξηση της ποιότητας των κλήσεων, αλλά και της μουσικής ακρόασης. Υπάρχει η διαμόρφωση Awareness που βοηθά όποιον τα φορά να κινείται με άνεση στο δρόμο και να αντιλαμβάνεται καλύτερα τους γύρω θορύβους της πόλης. Η διαμόρφωση ενεργοποιείται όταν κρατά κανείς πατημένο για λίγη ώρα το ένα ακουστικό.

, Honor EarBuds 2 Lite: Προσιτά και διαθέσιμα παντού

Η σύνδεση γίνεται ασύρματα με τη βοήθεια του Bluetooth 5.2, κάτι που τα κάνει καλή επιλογή και για το mobile gaming, με ελάχιστη καθυστέρηση σε σχέση με τα όσα δείχνει η οθόνη του smartphone. Η μπαταρία τους είναι στα 55 mAh σε κάθε ακουστικό, ενώ εξτρά ενέργεια προσφέρει και η συνοδευτική θήκη. Με τη χρήση της θήκης, η αυτονομία των ακουστικών μπορεί να φτάσει έως και τις 32 ώρες μουσικής αναπαραγωγής.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

πρεπει οι κατασκευαστές να λενε ποση ωρα κρατάνε στο αυτι χωρις τη θηκη και οχι να κρύβουν την πραγματική διάρκεια με τη θηκη

Μάνος

Απο πού μπορούμε να τα αγοράσουμε στην Ελλάδα?

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, μαθαίνουμε ότι θα κυκλοφορήσουν Οκτώβριο – Νοέμβριο στην Ελλάδα.

Μάνος

Ααα οκ σ ευχαριστώ πολύ Κώστα!! 🙂

Chris_BMW

Από I storm , I system etc.

Ωχ sorry φίλε ! Νόμιζα ήταν τα AirPods Pro!!!
Δεν διάβασα το άρθρο

Δημητρης

Για αλλη μια φορα μπορουμε να διακρίνουμε τον μετοχο του μηλου να κανει “χιούμορ”. Ρε πόσο πονάτε με το να μπαίνετε σε άρθρα άλλων εταιρίων και να κράζετε? απο αντιγραφή έως οτιδηποτε? δεν σας δινει σημασία οι γυναίκα? ανεβοκατεβαινει η πεθερα και σας σπάει τα νευρα? τα μωρά φωνάζουν στο σπιτι? ερχονται αναμνήσεις απο τη παιδικη σας ηλικία? ααα ρε κομπλεξ…

Chris_BMW

Μπερδεύτηκα φίλε Δημήτρη και «μπήκα» !

Είδα τη φωτό και νόμιζα πως ήταν τα AirPods Pro!
Δεν φταίω εγώ που είναι ολόιδια !

Δημητρης

και εγω μπερδεύτηκα φιλε Χρήστο. νομιζα ηταν ένας φανατικός μηλομετοχος που νομίζει οτι ειναι εξυπνος με φουλ κόμπλεξ. εχει και εναν αδερφό CEO στη Μερσέντες και τον χρησιμοποιεί καμια φορα. νομίζει οτι προσδίδει κύρος. αν τον πετύχεις εξω και του παρεις το iphone, το ρίξεις κατω και το πατήσεις, θα παει στη γωνιά και θα κλαίει. οχι επειδη έχασε τα λεφτα του αλλα επειδη καταστραφηκε ο έρωτας του, η μοναδική του αγαπη…μιλαμε για τρέλα. Δεν φταίω εγω που εχετε ολοιδιο ψευδώνυμο. Ζητώ συγγνωμη.

Chris_BMW

Το nickname μου είναι παντού το ίδιο φίλε .
Χρηστος ομομαζομ σε αντίθεση με εσένα που τώρα είσαι κάποιος Δημήτρης .

Όχι δεν μπερδεύτηκες είμαι αυτός του οποίου η ζωή σου έχει γίνει εμμονή .

Δεν είναι ακόμα ceo ο αδερφός μου στο μέλλον ίσως γίνει .

Δεν μπορείς να μου πάρεις το I phone , ποσο μάλλον να το ρίξεις κάτω και να το πατήσεις .Όχι γιατί δεν μπορώ να πάρω άλλο , απλά δεν μπορείς .

Ο ερωτας μου και η μοναδική μου αγάπη είναι τα δυο παιδιά μου. Αν δεν έχεις σου εύχομαι να αποκτήσεις κάποτε .

Τα τηλέφωνα και τα αυτοκίνητα είναι υλικά αγαθά τα οποία είναι χόμπι μου και μου αρέσει να τα προσέχω και να τα φροντίζω μέχρι να τα αλλάξω με τα επόμενα μοντέλα .

Χαιρετίσματα έχεις και από τον μπρο .

Του διάβασα το σχόλιο σου …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.