Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Honor Watch 5, Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.

Αυτό έρχεται ως διάδοχος του περσινού Honor Watch 4 και διαθέτει μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, βελτιωμένη αντοχή μπαταρίας και πιο ακριβή παρακολούθηση της υγείας.

Το Honor Watch 5 είναι διαθέτει μια τετράγωνη οθόνη AMOLED 1,85 ιντσών με ανάλυση 450 x 390 px και μέγιστη φωτεινότητα 1.000 nits. Ακόμα, πλαίσιο αλουμινίου σειράς 6, το οποίο διαθέτει περιστρεφόμενη λαβή για ευκολότερους ελέγχους, καθώς και ηχείο και μικρόφωνο για κλήσεις Bluetooth.

Το Watch 5 φέρει πιστοποίηση IP68 και είναι αδιάβροχο κατά 5ATM, επιτρέποντας την κολύμβηση. Μπορεί να παρακολουθεί τον συνηθισμένο συνδυασμό αθλητικών δραστηριοτήτων και διαθέτει εντοπισμό θέσης GPS on device.

Συνδέεται μέσω Bluetooth 5.2 και διαθέτει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης 4 GB για αποθήκευση λιστών αναπαραγωγής μουσικής. Λογισμικό τρέχει το MagicOS 8 της Honor.

Καινούργια για φέτος είναι το Scientific Sleep Management, Healthy Morning Report και Quick Health Scan της Honor που σας βοηθούν να παρακολουθείτε καλύτερα της υγείας σας.

Honor Watch 5, Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Η μπαταρία πυριτίου 480 mAh στο Watch 5 προσφέρει 21% ώθηση στην ενεργειακή πυκνότητα σε σύγκριση με την μπαταρία του Honor Watch 4. Σε συνδυασμό με το πρόγραμμα βελτιστοποίησης κατανάλωσης ενέργειας σε επίπεδο συστήματος Honor OS Turbo X, η Honor ισχυρίζεται ότι μπορείτε να έχετε έως και 15 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τακτική χρήση.

Honor Watch 5, Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Το Honor Watch 5 διατίθεται σε χρώματα Μαύρο, Χρυσό και Πράσινο. Η τιμή και η διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.