HP Chromebook 15: Πλήρες πληκτρολόγιο, IPS BrightView οθόνη αφής 15.6 ιντσών και τιμή 400 ευρώ

HP Chromebook 15, HP Chromebook 15: Πλήρες πληκτρολόγιο, IPS BrightView οθόνη αφής 15.6 ιντσών και τιμή 400 ευρώ

Η κορυφαία εταιρεία υπολογιστών HP έχει επέκτεινε τη σειρά Chromebook με την κυκλοφορία του HP Chromebook 15. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο της Chromebook, το οποίο διαθέτει ένα ενδιαφέρον πακέτο χαρακτηριστικών σε σχέση με την τιμή του.

Το HP Chromebook 15 διαθέτει IPS BrightView οθόνη αφής 15.6 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό WLED και ανάλυση οθόνης 1.920 x 1.080 pixels. Το πλαίσιο των 1,8 κιλών του νέου φορητού υπολογιστή κουβαλάει επίσης ένα πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους με αριθμητικό πληκτρολόγιο και οπίσθιο φωτισμό.

HP Chromebook 15, HP Chromebook 15: Πλήρες πληκτρολόγιο, IPS BrightView οθόνη αφής 15.6 ιντσών και τιμή 400 ευρώ

Η βασική έκδοση του HP Chromebook 15 είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Intel Pentium Gold 4417U, ο οποίος συνδυάζεται με 4GB DDR4 μνήμη RAM, ενώ το high-end μοντέλο διαθέτει το chipset Intel Core i5. Σε επίπεδο γραφικών, και οι δύο εκδόσεις έχουν την Intel HD Graphics 610, και η HP ισχυρίζεται ότι η μπαταρίας του Chromebook 15 παρέχει 13 ώρες χρήσης με μία μόνο πλήρη φόρτιση.

Το HP Chromebook 15 διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία από την Bang & Olufsen και μία ευρυγώνια web κάμερα με δύο μικρόφωνα. Από πλευράς λειτουργικού ο νεότερος φορητός υπολογιστής της HP τρέχει το Chrome OS, και σε επίπεδο συνδεσιμότητας διαθέτει Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac και Bluetooth 4.2.

HP Chromebook 15, HP Chromebook 15: Πλήρες πληκτρολόγιο, IPS BrightView οθόνη αφής 15.6 ιντσών και τιμή 400 ευρώ

Το HP Chromebook 15 διατίθεται σε δύο παραλλαγές όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο μία με 64GB και μία με 128GB. Η βασική έκδοση πωλείται προς 400 ευρώ, ενώ η τιμή του high-end μοντέλου παραμένει άγνωστη. Όλες οι εκδόσεις του HP Chromebook 15 βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, αλλά προς το παρόν δεν είναι δυνατή η αγορά τους. Η HP δεν έχει ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικά με την επίσημη κυκλοφορίας του νέου Chromebook.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Πόσο έχει αναπτυχθεί αυτό το κρόουμ ΟΣ;
Δεν ξέρω δεν θα έδινα τόσα λεφτά για κάτι αν δεν το έβλεπα πρώτα σε κάποιον φίλο…

Τακης

και ο φιλος δεν θα το επαιρνε αν δεν το εβλεπε πρωτα σε εσενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.