Δοκιμάζουμε τον HP 3525 All in One, Διπλάσιος αριθμός σελίδων με το ίδιο κόστος

Πήραμε στα χέρια μας για δοκιμή το HP DeskJet Ink Advantage 3525 All in One εκτυπωτή και το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε μετά από τις πρώτες ημέρες συμβίωσης μαζί του ήταν ότι η HP, αν μη τι άλλο ξέρει να φτιάχνει εκτυπωτές! Το μηχάνημα αυτό, πέρα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, αποσκοπεί στο να κάνει τη ζωή μας εύκολη, καθώς λειτουργεί όπως πρέπει για το σπίτι ή για ένα μικρό home office, ειδικά για ελεύθερους επαγγελματίες με ατομική επιχείρηση.

Η σύνδεση και επικοινωνία με υπολογιστές (σταθερούς, φορητούς, πάσης φύσεως φορητές συσκευές – μην ξεχνάμε ότι είναι εφοδιασμένο με ePrint) είναι πανεύκολη, αυτοματοποιημένη και απλή για τα Windows 7 με τα οποία το δοκιμάσαμε. Στα θετικά του η ασύρματη λειτουργία που κάνει ακόμα πιο εύκολη τη συνύπαρξη μαζί του, ενώ στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ότι πιστεύουμε πως έχει γίνει καλή δουλειά στα μηχανικά του μέρη με την επιφάνεια σάρωσης να μπορεί να σηκωθεί για να αποκαλύψει το χώρο όπου βρίσκονται τα τέσσερα μελάνια του. Ο τρόπος αυτός βοηθά τα μέγιστα και σε περίπτωση που θέλετε να βγάλετε ένα χαρτί που έχει διπλωθεί στον μηχανισμό και έχει μαγκώσει.

Η εμπειρία εκτύπωσης είναι πολύ καλή, γρήγορη και άμεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι δοκιμάσαμε την εκτύπωση ενός βιβλίου 150 σελίδων και δεν είδαμε καμία πτώση της ποιότητας, η ταχύτητα ήταν ικανοποιητική, ενώ το Inκ Advantage βοηθά στο να γίνεται εκτύπωση πολλών σελίδων, χωρίς να καταναλώνεται υπερβολικά μεγάλη ποσότητα μελανιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι σελίδες δεν έχουν πιτσιλιές μελανιού στα γράμματα, ακόμα και αν ο εκτυπωτής δεν είναι και στην πιο σταθερή δυνατή θέση.

Μας άρεσε πολύ ο 3525 και δεν το κρύβουμε. Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα, ενώ και ο σχεδιασμός του βοηθά ώστε να ταιριάξει άνετα σε οποιοδήποτε γραφείο, ενώ η τιμή του δεν ξεπερνά τα 109 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι αποτελεί μία άριστη σχέση τιμής προς την απόδοση.

HP 3525 All in One
Οθόνη: 5 cm, Monochrome LCD
Συνδεσιμότητα: USB 2.0, Wi-Fi 802.11n
HP ePrint, Wireless Direct Printing, Apple AirPrint
Διαστάσεις: 440x365x144 χλστ.
Βάρος: 5 κιλά
Μέγιστο μέγεθος scan: 216×297 χλστ.
Ανάλυση scan: 1200×2400 dpi
Ταχύτητα: 8 σελίδες ανά λεπτό στο μαύρο, 7.5 σελίδες ανά λεπτό στο έγχρωμο

, Δοκιμάζουμε τον HP 3525 All in One, Διπλάσιος αριθμός σελίδων με το ίδιο κόστος

Χαμηλό κόστος, ποιότητα εκτύπωσης HP
Τα αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης που χρησιμοποιούνται με τους εκτυπωτές Deskjet Ink Advantage εκτυπώνουν έως και 600 σελίδες με κόστος 8,50 ευρώ (και 9,50 ευρώ το δοχείο μαύρης μελάνης της σειράς ΗΡ 650) παράγοντας έγγραφα που αντέχουν στο χρόνο και φωτογραφίες ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου. Το καινοτόμο σύστημα HP Ink Advantage επιτρέπει στους μαθητές και τους φοιτητές να αναδεικνύουν τις εργασίες τους και να εκτυπώνουν εκπαιδευτικό υλικό πιο οικονομικά από ποτέ και σε όσους εργάζονται στο σπίτι και σε μικρές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν αξιόπιστες εκτυπώσεις με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Η αξιοπιστία των εκτυπωτών HP Deskjet Ink Advantage επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μειώσουν το κόστος βλαβών και επανεκτυπώσεων που συνεπάγεται η χρήση εναλλακτικών προϊόντων που συχνά παρουσιάζουν διαρροές και προβλήματα στη χρήση.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DJ Radical

Ελπίζω τουλάχιστον οι drivers του να έχουν βελτιωθει, γιατι μέχρι πρόσφατα η εγκατάσταση τους ήταν σαν εγκατάσταση λογισμικού, έπερνε τουλάχιστον μισή ώρα, και ήταν δύσκολο στην χρήση για έναν μη γνώστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.