To luxury smartwatch της HP με στρογγυλή οθόνη

Όπως φαίνεται η HP ετοιμάζεται να μπει στη σκηνή των smartwatches, αλλά δεν θέλει να φτιάξει ένα ακόμη έξυπνο ρολόι το οποίο θα απευθύνεται σε geeks. Η HP συνεργάζεται με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Michael Bastian για να δημιουργήσει ένα ρολόι το οποίο θα είναι και αξεσουάρ μόδας.

Το smartwatch θα έχει στρογγυλό design και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Θα έρχεται με 3 διαφορετικά λουράκια τα οποία θα μπορούν να αλλάζουν- μαύρο καουτσούκ, καφέ δερμάτινο και πράσινο νάιλον. Επίσης θα κυκλοφορήσει και limited edition έκδοση η οποία θα είναι όλο μαύρη.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα συνοδεύεται από ένα app το οποίο θα είναι συμβατό με Android και iOS για να επιτρέπει στο HP smartwatch να συγχρονίζεται με συσκευές και από τις δυο πλατφόρμες.

Θα λαμβάνει notifications από μηνύματα, emails, νέα και μπορείς να ελέγχεις τη μουσική. Το νέο smartwatch εμφανίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο φθινόπωρο. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες αλλά σίγουρα μας αρέσει που οι εταιρείες στρέφονται σε ρολόγια τα οποία εκτός από τεχνολογικά gadgets είναι και όμορφα.

hp smartwatch, To luxury smartwatch της HP με στρογγυλή οθόνη

hp smartwatch, To luxury smartwatch της HP με στρογγυλή οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geraldo.aliai

Απο τις εικονες εμενα προσικα μου αρεσει. Αλλα τι να το κανεις, οταν ενα κανικο ρολόι κραται 10 χρονια και βαλε με μια μπαταρια, εγω θα ηθελα αυτο να κραταγε ας πουμε εναν μηνα και οχι μια βομαδα.

Panos7GR

Μα δεν προορίζεται για κανονικό ρολόι, οπότε; Που υπάρχει το πρόβλημα…. Και το αν κρατάει βδομάδα είναι πολύ θετικό. Προς το παρόν οι ανταγωνιστέςοριακά βγάζουν 5 μέρες περίπου.

Panos7GR

Μα δεν προορίζεται για κανονικό ρολόι, οπότε; Που υπάρχει το πρόβλημα…. Και το αν κρατάει βδομάδα είναι πολύ θετικό. Προς το παρόν οι ανταγωνιστές οριακά βγάζουν 5 μέρες περίπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.