HP OfficeJet Pro, Neverstop Laser, και Smart Tank: Εκτυπωτές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

, HP OfficeJet Pro, Neverstop Laser, και Smart Tank: Εκτυπωτές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η HP είναι γνωστή τόσο για τους φορητούς υπολογιστές όσο και τους αξιόλογους εκτυπωτές της. Τρεις από τις πιο πρόσφατες σειρές εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της εταιρείας είναι η HP OfficeJet Pro, η HP Neverstop Laser, και η HP Smart Tank. Όλοι οι εκτυπωτές των παραπάνω σειρών έρχονται με μοναδικές δυνατότητες και προσφέρουν ευελιξία στους κατόχους τους, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για επιχειρήσεις.

HP OfficeJet Pro

Οι νέοι εκτυπωτές HP OfficeJet Pro έχουν καινοτόμο σχεδιασμό και αυξημένη νοημοσύνη. Σε συνδυασμό με την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της εταιρείας, παρέχουν στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ένα σημαντικό εργαλείο για την εκπλήρωση των πιο απαιτητικών εργασιών.

Χάρη στα Smart Tasks των HP OfficeJet Pro μπορείτε να γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο. Με τη βοήθεια τους, είστε σε θέση να αυτοματοποιήσετε λειτουργίες σάρωσης και εκτύπωσης, ενώ επιτρέπουν την κατά 50% γρηγορότερη οργάνωση αρχείων.

Οι HP OfficeJet Pro χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κινητές συσκευές HP Smart. Με τη βοήθεια του app παραμένετε συνδεδεμένοι με την επιχείρηση σας. Μπορείτε να πραγματοποιείτε εκτυπώσεις, σαρώσεις, και αντιγραφή εγγράφων, απευθείας από το κινητό σας, όπου και αν βρίσκεστε.

, HP OfficeJet Pro, Neverstop Laser, και Smart Tank: Εκτυπωτές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η HP παρέχει αυξημένη ασφάλεια συνδέσεων, διασφαλίζοντας την προστασία και τον έλεγχο των δεδομένων σας. Επιπλέον, το self-healing Wi-Fi εξασφαλίζει μία ποιοτική και σταθερή ασύρματη σύνδεση.

Η νέα σειρά OfficeJet Pro έχει σχεδιαστεί με στόχο τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και προσφέρει “πράσινες λύσεις”. Είναι κατασκευασμένη έως και 20% από ανακυκλωμένο πλαστικό ενώ και τα δοχεία μελάνης που χρησιμοποιεί είναι και αυτά από ανακυκλώσιμο υλικό.

Τέλος, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του HP OfficeJet Pro 9020, και όλων των εκτυπωτών της σειράς 9000, είναι η ανανεωμένη γυάλινη επιφάνειας slide-off που επιτρέπει την ευκολότερη απομάκρυνση του χαρτιού.

HP Neverstop Laser

Στη σειρά εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων HP Neverstop Laser συναντάμε νέους laser εκτυπωτές με το πρώτο στο είδος του σύστημα τροφοδοσίας γραφίτη που επιτρέπει στους χρήστες να αντικαθιστούν τον γραφίτη σε δευτερόλεπτα και να γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο.

Οι HP Neverstop Laser έχουν το πρώτο στο είδος του σύστημα τροφοδοσίας γραφίτη που επιτρέπει στους χρήστες να αναπληρώνουν τον γραφίτη σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Έτσι, οι νέοι εκτυπωτές εξασφαλίζουν ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων διατηρούν τους γρήγορους ρυθμούς της επιχείρησης τους και λαμβάνουν από τον εκτυπωτή τους τα μέγιστα.

, HP OfficeJet Pro, Neverstop Laser, και Smart Tank: Εκτυπωτές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η HP σχεδίασε τους Neverstop Laser με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Γι’ αυτό και στην κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκε έως και 20% ανακυκλωμένο υλικό. Επιπλέον, το kit αναπλήρωσης του δοχείου γραφίτη είναι φτιαγμένο από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Με τους HP Neverstop Laser μπορείτε να εκτυπώσετε 5.000 σελίδες, χωρίς καμία διακοπή στη λειτουργία τους. Επίσης, χάρη στο νέο επαναστατικό σύστημα της HP μπορείτε να ξαναγεμίσετε εύκολα το δοχείο γραφίτη μέσα σε 15 δευτερόλεπτα.

Τέλος, οι HP Neverstop Laser προσφέρουν μείωση του κόστους εκτύπωσης κατά 80% χάρη στον αυθεντικό γραφίτη της εταιρείας. Ενώ με το HP Smart app μπορείτε να πραγματοποιείται σαρώσεις και εκτυπώσεις εν κινήσει, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

HP Smart Tank

Η σειρά των HP Smart Tank προσφέρει την καλύτερη εμπειρία τεχνολογίας ενσωματωμένου δοχείου μελάνης, και είναι σχεδιασμένη για χρήστες με πολυάριθμες ανάγκες εκτύπωσης στο σπίτι ή και το γραφείο.

Οι HP Smart Tank 500/600 επιτρέπουν την εκτύπωση 18.000 μαύρων και 8.000 έγχρωμων σελίδων άμεσα χωρίς διακοπή. Αυτή τους η ικανότητα τους καθιστά ιδανικούς για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε μελάνι το οποίο είναι αρκετό για χρήση του εκτυπωτή έως και 3 έτη. Επιπλέον, οι HP Smart Tank προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης στην κατηγορία τους, τόσο σε μαύρες όσο και έγχρωμες εκτυπώσεις με έντονα γραφικά.

, HP OfficeJet Pro, Neverstop Laser, και Smart Tank: Εκτυπωτές για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Με τους νέους HP Smart Tank η ταχύτητα εκτύπωσης επιταχύνεται κατά 38% και η ασύρματη σύνδεση είναι πιο γρήγορη από ποτέ με το dual band Wi-Fi.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την εφαρμογή HP Smart που προσφέρει τη δυνατότητα σάρωσης και εκτύπωσης εγγράφων από όπου και αν βρίσκεστε. Ενώ και με την λειτουργία εύκολης αντιγραφής Ταυτότητας μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα και γρήγορα και τις δύο πλευρές σε μία σελίδα γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των εκτυπωτών HP Smart Tank είναι ο ενσωματωμένος αισθητήρας που παρακολουθεί την στάθμη των μελανιών και σας ενημερώνει πριν αυτά αδειάσουν.

Χάρη στα HP Smart Tasks είστε σε θέση να αυτοματοποιήσετε τις λειτουργίες σάρωσης και εκτύπωσης. Ενώ ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 35 σελίδων επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται πολύ πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ελευθερία.

Με εγγραφή στην διεύθυνση https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/gr/el/landing/ αποκτάτε επιπλέον εγγύηση 3 χρόνια για τους OfficeJet και επιπλέον 2 χρόνια για τους Smart Tank.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.