Τετάρτη
18/03/2009

HP Wireless Comfort Mouse, Women’s Special Edition

Έρευνα που διεξήχθη από την Constat για λογαριασμό της HP τον Φεβρουάριο του 2008 έδειξε ότι το 52% των γυναικών ενδιαφέρεται εξαιρετικά ή πολύ για ένα ποντίκι σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις δικές τους ανάγκες, καθώς και ότι το 53% προτιμά ένα συμμετρικό σχέδιο και τροχό κύλισης που ανταποκρίνεται απαλά. Με γνώμωμα αυτές τις προτιμήσεις σχεδιάστηκε το HP Wireless Comfort Mouse – Women’s Special Edition.

HP Wireless Comfort Mouse Women’s Special Edition

Το ποντίκι HP Wireless Comfort Mouse – Women’s Special Edition έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα χέρια και τα δάχτυλα των γυναικών. Διαθέτει συμμετρικό σχήμα, τροχό κύλισης με απαλή αίσθηση και μικρότερο μέγεθος. Αυτό το ποντίκι σίγουρα θα προσελκύσει το γυναικείο γούστο χάρη στο κομψό του σχέδιο που περιλαμβάνει όμορφο, μεταλλικό χρώμα υψηλής ποιότητας σε απόχρωση μαργαριταριού.

Βασισμένο στο στυλ China Chic της Vivienne Tam, το ποντίκι HP Wireless Optical Mouse Vivienne Tam Special Edition διαθέτει αστραφτερό κόκκινο φινίρισμα στολισμένο με άνθη παιώνιας που αντικατοπτρίζουν τα προϊόντα της συλλογής της Tam για την Άνοιξη 2009.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.