HTC Mini αξεσουάρ, Ένα βίντεο για να το γνωρίσεις καλύτερα

Την εβδομάδα που μας πέρασε κουβεντιάσαμε για το HTC Mini, ένα μικρό αξεσουάρ που συνδέεται ασύρματα στο smartphone HTC Butterfly για έλεγχο αυτού από απόσταση. Κάποιοι το βρήκατε πρακτικό κάποιοι άλλοι εντελώς περιττό, εγώ προσωπικά θα το ήθελα όπως όμως και την ασύρματη φόρτιση των νέων smartphones που κάποιοι δεν θέλετε ούτε να ακούτε. Γούστα είναι αυτά!

Αφορμή για αυτό εδώ το νέο post είναι ένα βίντεο που ανακάλυψα με το HTC Mini. Βέβαια μιλάνε στα κινέζικα όμως μέσα από αυτό μπορείτε να δείτε live τη συσκευή και το μέγεθός της. Πως σας φαίνεται τελικά;

Επεξεργάστηκε την 27 Ιανουαρίου 2013 10:24

Σχόλια

  • Kwstaaaaaaaa!!! Φοβερό.. Αλλα να φανταστώ θα το υποστηρίζει μονο το htc butterfly?? Πόσες φορές φορτίζει το κινητό κ κάθομαι απο πάνω σαν μην πω.. Να μιλάω για δουλειά.... Φοβερό κομμάτι.. Πολύ καλο!!!

  • Spyros@ φυσικά θα ειναι ποιο εύχρηστο με μεγαλύτερη συσκευή αλλα το θέμα ειναι ότι κ με μικρότερη όταν δεν θα μπορείς να το έχεις στα χέρια σου θα ειναι απλά φανταστικό !!!!!!να εχεις αυτό το μίνι αξεσουάρ!!!

  • spyros, συμφωνώ, πολύ χρηστικό σε συνδιασμό με tablet που παίρνει τηλέφωνα.

    antonis, πες μας τη γνώμη σου. Τι σου αρέσει εσένα;

  • το βρισκω εντελως αχρηστο.. αν μιλας πολλες ωρες και σε κουραζει το ταμπλετοφωνο παιρνεις bluetooth handsfree! σιγα μη κουβαλας αυτο..

  • Antonis@ έχω κ μπλε δόντι κ τα πάντα έχεις καταλάβει τι άλλο κάνει εκτός απο το να μιλάς ? φυσικά αν έχεις ένα κινητό μόνο κ μόνο για να λες ότι έχεις smartphone .κ δεν κανείς τίποτα άλλο οκ μην το πάρεις δεν κάνει για σένα κ για πόλους άλλους που απλά περνούν τηλέφωνα μηνύματα κ Facebook !!!!! Φιλικά απλά μην κρίνετε κάτι επειδή δεν σας κάνει..!

  • σαν να μου λες εχω κινηταρα και θα καθομαι να στελνω μηνυματα με την μπακατελα με τα πλαστικα κουμπια! εισαι ονομα και πραμα! μουρλος!! (φιλικα ε αστειευομαι) :D

  • ...εξυπνη ιδεα αλλα κιεγω πιστευω πιο πολυ ταιριαζει σενα 7ρι που κανει και κλησεις....σε Samsung δηλαδη...αν δεν εχει καποιο κλειδωμα συγουρα θα κολαει με ολα τα ΜπλεΔοντια....

  • Μεγαλώσαμε τα τηλέφωνα τα κάναμε ποντόφλες, έχασαν την φορητότητα τους και τώρα θέλουμε ένα φορητό τηλέφωνο για το το φορητό μας τηλέφωνο. Αντιλαμβάνεσται το γελιό του πράγματος έτσι .......

  • Μη τρελαίνεστε... Αυτό βγήκε για όσους μετάνιωσαν ή δεν πρόσεξαν πως δεν φτάνει ο αντίχειρας τους στην οθόνη... :P

  • Δεν το βρίσκω και πολύ χρήσιμο να το έχεις μαζί με το smartphone, εδώ τόσα χρόνια λέγαμε να έχουμε μια συσκευή να τα κάνει όλα, θα αρχίσουμε να κουβαλάμε και άλλες?!
    Προτιμότερο κατα τη γνώμη μου να έχεις ένα καλό stereo bluetooth με οθόνη να σου δείχνει ποιος καλεί, να χειρίζεσαι τη μουσική και να κάνεις και φωνητικές κλήσεις χωρίς να βγάζεις το τηλέφωνο από την τσέπη.
    Τώρα αν μιλάμε για χρήση με tablet τότε αλλάζει το πράγμα, αρκεί να μην κουβαλάς και smartphone, αλλά αν είναι να πάμε εκεί προτιμώ τη λύση της asus με το padfone που έχει και το stylus για να μιλάς james bond style :p
    https://www.padfoneclub.com/page.php?7

  • Σούπερ ιδέα Τσαϊνα-πατέντα ! γιατι το μπατερφλυ ΕΊΝΑΙ 7αρι για τους μικροκαμωμένους κινέζους και κινεζες.
    Επιτέλους ναι βγάλουν ένα στάνταρ αντροιντ χειριστήριο να παίζουμε παιχνίδια καλύτερα η κάνα μικρό ντοκ με κουμπιά/σταυρό α λά PSP.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.