HTC: Η τιμή του PlayStation VR είναι παραπλανητική

Oculus και HTC τα έχουν πάει πολύ καλά στην αγορά high-end VR headsets, αλλά μέσα στους επόμενους μήνες τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν (και ίσως να δυσκολέψουν) λόγω της έλευσης του πολυσυζητημένου PlayStation VR headset.

Μιας και η Sony ετοιμάζεται να μπει στην αγορά και να αλλάξει τα δεδομένα, είναι αναμενόμενο τα αντίπαλα στρατόπεδα να πάρουν θέση. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τις δηλώσεις του Alvin Wang Graylin, πρόεδρος της HTC China, ο οποίος είπε ότι η τιμή του PlayStation VR μπορεί να μοιάζει οικονομική στους χρήστες, αλλά στην πραγματικότητα είναι “παραπλανητική”.

Oculus Rift και HTC Vive χρειάζονται κάποιο δυνατό PC για να συνδεθούν, ενώ το PlayStation VR είναι το πρώτο αξιοπρεπές VR headset για μια σημαντική κονσόλα όπως το PlayStation 4. Πολλοί θεωρούν ότι το headset θα τα πάει καλά στις πωλήσεις δεδομένης και της τεράστιας βάσης χρηστών που έχει το PlayStation 4.

Ο πρόεδρος της HTC China αναφέρει σε blog post του ότι η τιμή των 399 ευρώ για το PlayStation VR είναι παραπλανητική καθώς στην τιμή αυτή οι χρήστες δεν παίρνουν βασικά περιφερειακά όπως PlayStation 4 camera και PlayStation Move controllers. Ο ίδιος αναφέρεται ακόμη και στην εμπειρία του με το PlayStation VR λέγοντας ότι το δοκίμασε και δεν ήταν πολύ βολικό μετά από 10 λεπτά που το φορούσε.

Ως ένα βαθμό είναι αναμενόμενο η HTC να επιτίθεται στην Sony και το VR headset της, μιας και η ίδια έχει πει ότι προτεραιότητά της στο εξής είναι το VR, άρα ρίχνει όλο το βάρος εκεί.

htc playstation vr price, HTC: Η τιμή του PlayStation VR είναι παραπλανητική

htc playstation vr price, HTC: Η τιμή του PlayStation VR είναι παραπλανητική

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.