HTC Vive Focus Plus: Κυκλοφορεί 15 Απριλίου με τιμή 799 δολάρια Αμερικής

Vive Focus Plus, HTC Vive Focus Plus: Κυκλοφορεί 15 Απριλίου με τιμή 799 δολάρια Αμερικής

Vive Focus Plus, HTC Vive Focus Plus: Κυκλοφορεί 15 Απριλίου με τιμή 799 δολάρια Αμερικής

Η HTC ανακοίνωσε πως στις 15 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το νέο VR headset της Vive Focus Plus με αρχική τιμή στα 799 δολάρια.

Η νέα έκδοση του Vive Focus που ακούει στο όνομα Vive Focus Plus, θα κυκλοφορήσει από τις 15 Απριλίου σε 25 νέες αγορές και θα υποστηρίζει 19 γλώσσες.

Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της HTC, Alvin Wang Graylin: “Η βιομηχανία του VR, προχωράει μπροστά με αυτή την νέα γενιά των VR συσκευών, προσφέροντας ελευθερία αλληλεπιδράσεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός πως έχουμε την στήριξη τόσο μεγάλου αριθμού προγραμματιστών και συνεργατών μας για το νέο μας προϊόν. Είμαστε έτοιμοι για να εξερευνήσουμε όλοι μαζί τις δυνατότητες που προσφέρει το VR και το AR σε όλους τους τομείς της ζωής μας.”

Ο σχεδιασμός του Vive Focus Plus, έχει θέσει ως προτεραιότητα την διασκέδαση των πελατών, γι’αυτό τον λόγο το σύστημα είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να προσφέρει καλύτερη οπτική και μειωμένο screen door effect. Οι χρήστες του Vive Focus Plus, με την επίσημη του κυκλοφορία, θα έχουν πρόσβαση και στις εφαρμογές του 250 Vive Wave.

“Με την προσθήκη των νέων 6DoF controllers και την δυνατότητα του multi-mode, οι χρήστες του Vive Focus Plus, θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικό υλικό καθώς και να έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη συλλογή VR υλικού, που υπάρχει σε μια πληθώρα συνεργαζόμενων συσκευών. Η νέα δυνατότητα Multi-mode, είναι συμβατή, με PC VR, PCs/laptops, smartphones, game consoles, συσκευές που υποστηρίζουν 2D video streaming, live 360 camera streaming ενώ θα υποστηρίζει και τις επερχόμενες υπηρεσίες του Cloud VR.”

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη: 3K AMOLED (2880×1600)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon™835
Ήχος: Built-in Speaker
Tracking: Inside-Out
Frame Rate: 75Hz
Field of View: 110-degrees
Μπαταρία: 4000 mAh
Controller: 6DoF
Συνδεσιμότητα δεδομένων: Wi-Fi® 802.11 a/b/g/n/ac
Μνήμη (RAM/ROM): 4/32 GB
Σύνδεση: USB Type-C
Φόρτιση: QC3.0

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured HTC

CES 2023 – Vive XR Elite: Η HTC αποκάλυψε τo headset μικτής πραγματικότητας

Ζυγίζει περίπου 630 γραμμάρια και είναι πιο εύκολο να μεταφερθεί από ότι οι ανταγωνιστές του, καθώς αποσυναρμολογείται εύκολα η μπαταρία αλλά και οι φακοί.

Business Android Android Smartphones HTC

HTC: Ανακοίνωσε ακόμα ένα μήνα απογοητευτικών πωλήσεων

Η HTC ανακοίνωσε τις πωλήσεις της για τον μήνα Απρίλιο, με το τμήμα VR να μην μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες του τμήματος των κινητών.

Gear CES 2018 HTC HTC Vive

HTC Vive Pro: Επίσημα το ανανεωμένο VR headset με καλύτερη ανάλυση και ενσωματωμένα ακουστικά [CES 2018]

Η HTC έμεινε πιστή στις φήμες που είχε η ίδια δημιουργήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα και που την ήθελαν να ανακοινώνει στην CES 2018 ένα βελτιωμένο, ανανεωμένο VR headset. Πλέον αυτό είναι επίσημο και πρόκειται για μια από τις καλύτερες συσκευές εικονικής πραγματικότητας (αν όχι η καλύτερη), βάζοντας δύσκολα στο Oculus του Facebook.

Games CES 2018 HTC HTC Vive

Έρχεται νέο VR headset από την HTC; [CES 2018]

Το φετινό Consumer Electronics Show ξεκινάει σε λίγα εικοσιτετράωρα και οι διαρροές για τα νέα προϊόντα που θα δούμε κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνιση τους. Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει η HTC, η οποία μάλιστα φαίνεται να ετοιμάζει ένα νέο gadget που θα προστεθεί στην Vive VR οικογένεια.