Huawei Color Band A1 & P9 lite: Τώρα σε μοναδική προσφορά

Η Huawei καινοτομεί συνδυάζοντας ένα χρήσιμο gadget, το Color Band A1, με το ιδιαίτερα γνωστό στην ελληνική αγορά smartphone Huawei P9 lite. Το Color Band A1 αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για αθλητές αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους μας καθημερινά και τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν με κάθε αγορά P9 Lite.

Το Color Band A1 διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου. Το χρησιμοποιείς στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο, κάνοντας ποδήλατο και σε άλλα σπορ και καθημερινές δραστηριότητες. Με την έξυπνη αναγνώριση σίγουρα θεωρείται ένας εναλλακτικός τρόπος για μια ζωή με περισσότερη ενέργεια. Είναι εξοπλισμένο με υψηλής ακρίβειας επιταχυνσιόμετρο και αισθητήρα τριών κατευθύνσεων. Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζει έξυπνα το κάθε στυλ άθλησης και καταγράφει με ακρίβεια τα δεδομένα.

Με το Huawei Color Band A1 μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ μιας και αναγνωρίζει την ποιότητα του ύπνου σας χάρη στους αλγόριθμους που ενσωματώνει. Επιπροσθέτως η έξυπνη σιωπηλή αφύπνιση σίγουρα θα σας εξυπηρετήσει και δε θα ενοχλήσει τους γύρω σας όταν θα έρθει η ώρα να σηκωθείτε. 

Huawei Color Band A1 & P9 lite, Huawei Color Band A1 & P9 lite: Τώρα σε μοναδική προσφορά

Το Huawei Color Band A1 είναι ένα πλήρες αξεσουάρ και μεταξύ άλλων διαθέτει λειτουργία παρακολούθησης των ακτινών UV παρέχοντας συμβουλές προστασίας από τον ήλιο. Μπορεί να σας ενημερώσει για τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, τις αναπάντητες, τα νέα μηνύματα αλλά και τις υπενθυμίσεις σας. Η μπαταρία του είναι εξαιρετική καθώς έχει τη δυνατότητα αναμονής έως 28 ημέρες και σε συνδυασμό με την προστασία IP57 μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργεί κάτω από αντίξοες συνθήκες αντέχοντας στη σκόνη και το νερό. 

Σε ό,τι αφορά τη συμβατότητα του, το Huawei Color Band A1 υποστηρίζει συσκευές με το λειτουργικό σύστημα 4.4 KitKat η και μεταγενέστερο καθώς και το iOS 7.0 μέχρι και νεότερο και είναι εφοδιασμένο με Bluetooth 4.1. Το Huawei Color Band A1 μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το smartphone P9 lite με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 650, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (με δυνατότητα επέκτασης), κάμερα 13 MP, αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος και μπαταρία 3000mAh.

Το Huawei P9 lite τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 6.0 Marshmallow με Huawei EMUI 4.1 UI και θα το βρείτε σε μία προσφορά με δώρο το Color band A1! που ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Huawei Color Band A1 & P9 lite, Huawei Color Band A1 & P9 lite: Τώρα σε μοναδική προσφορά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Δεν βλεπω την προσφορα

Κώστας Βλαχάκης

George, Αναφέρεται στο τέλος του κειμένου
“Το Huawei P9 … θα το βρείτε σε μία προσφορά με δώρο το Color band A1! που ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων”.

Το προσθέσαμε και στην αρχή για όσους βαριούνται να διαβάσουν μέχρι κάτω 😉

bomber21

Σκέτο το band δεν πωλείται στην ελληνική αγορά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.