Huawei: Η εταιρεία με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στα wearables

Huawei, Huawei: Η εταιρεία με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στα wearables

Η τελευταία έρευνα της IDC παρουσιάζει ότι η Apple διατηρεί την πρώτη θέση στο Q1 2019 στην παγκόσμια κατηγορία της wearable αγοράς με τις Samsung και Huawei να μειώνουν το χάσμα γρήγορα.

Στην πραγματικότητα, η Huawei, Samsung και Xiaomi σημείωσαν την μεγαλύτερη ανάπτυξη στο ίδιο τρίμηνο. Συγκεκριμένα, η Apple παρέδωσε 12.8 εκατομμύρια wearable ενώ η Samsung και η Xiaomi πούλησαν από 4.3 και 6.6 εκατομμύρια κομμάτια αντίστοιχα.

Huawei, Huawei: Η εταιρεία με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στα wearables

Η Huawei τριπλασίασε τις πωλήσεις σημειώνοντας αύξηση 282% σε σχέση με πέρυσι, αποστέλλοντας 5 εκατομμύρια κομμάτια. Πίσω από τον Κινεζικό κολλοσό ακολουθεί η Samsung με 151% ανάπτυξη και αμέσως μετά η Xiaomi με 68%.

Παρόλα αυτά, η Apple καταφέρνει να έχει το 25% της πίτας ενώ η Huawei και η Xiaomi έχουν το υπόλοιπο 25% σχεδόν με 10% και 13.3% αντίστοιχα.

Huawei, Huawei: Η εταιρεία με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στα wearables

Ο Διευθυντής Έρευνας της IDC αναφέρει ότι η εξάλειξη του headphone jack και η συνεχώς αυξανόμενη φήμη των smart assistant οδηγεί στην ανάπτυξη της wearable αγοράς.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paparatourourourou

Ένα smartwatch είχα της huawei και ήταν μεγάλη μουφα. Φόρτιζε οπότε να ναι, μπαταρία μέτρια, ο μετρητής καρδιακών σφυγμων ο,τι να ναι.

Κώστας Βλαχάκης

To 2014?

fyto

To Watch 2 έχω και πάω καρφωτός για Polar. Προηγουμένως είχα το ΤΟΜΤΟΜ Multisport (2014) και ήμουν τρελά ευχαριστημένος αλλά το άλλαξα..

paparatourourourou

Κώστα, το watch 2 είχα, και τώρα πήγα σε Apple Watch. Η μέρα με τη νύχτα, άστο.

Κώστας Βλαχάκης

Εντάξει man, σε καταλαβαίνω.
Το Huawei Watch GT Active το καινούργιο ειναι μια χαρά.

paparatourourourou

Το έχεις συγκρινει με ζώνη στους καρδιακούς σφυγμούς; Έχει μεγάλη απόκλιση. Επιπλέον η φόρτιση άρχισε να μου κάνει κόλπα στο χρόνο. Κάθε φορά που το φόρτιζα είχα άγχος αν θα φορτίσει ή θα σταματήσει η φόρτιση. Δε θα ξανα έπαιρνα. Επιπλέον δεν είχε λειτουργία για κολύμβηση… Ήταν πολύ basic. Και δε θα το έλεγα και φθηνό! 🙂

Kosman

Καλύτερο value for money. Μετά από Sony, Nokia, HTC η μόνη εταιρεία που έφτιαξε σωστά android. όλα απλά δουλεύουν και πάντα. Απίστευτες τιμές σε band pros με φοβερή αξιοπιστία (καλύτερη από την budget xiaomi)

Πλέον έχω κολλήσει με ένα iphone x και κλαίω τα λεφτά που έδωσα (ευτυχώς όχι πολλά) και δεν έκατσα με το p20 λόγω του απαγορευτικού από ΗΠΑ. Όλα τα λεφτά μου στη HUAWEI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.