Huawei Honor Band A1: Fitness tracker με αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας

Το Honor V8 με την 12 Megapixel dual κάμερα στην πλάτη, δεν ήταν η μόνη ανακοίνωση που είχαν να κάνουν οι Κινέζοι εχθές. Το smartphone συνοδεύεται από το Honor Band A1, ένα fitness tracker με ενσωματωμένο αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας.

Το Honor Band A1 μπορεί να καταγράφει δεδομένα που σχετίζονται με την σωματική άσκηση, μετρά τον χρόνο, την απόσταση που έχει διανύσει ο χρήστης, τα βήματα, τις θερμίδες που έκαψε, ενώ παρακολουθεί και την ποιότητα του ύπνου.

Αυτό που κάνει το Honor Band A1 να ξεχωρίζει είναι ο ενσωματωμένος αισθητήρας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV sensor), ο οποίος μετρά τα επίπεδα ακτινοβολίας γύρω σας και προτείνει την χρήση του κατάλληλου αντηλιακού. Επιπλέον έχει LED light, μέσω του οποίου σας ειδοποιεί αν έχετε κλήση ή μήνυμα, ενώ παράλληλα υπάρχει και δόνηση.

Το fitness tracker μπορεί να συνδεθεί με συσκευές που τρέχουν iOS ή Android, ενσωματώνει μπαταρία 70mAh, η οποία σύμφωνα με την Huawei μπορεί να αντέξει έως και 28 μέρες standby, για την φόρτισή της χρησιμοποιείται standard microUSB connector. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, έχει πιστοποίηση IP57, άρα ανθεκτικό σε νερό (1 μέτρο για 30 λεπτά) και σκόνη, ζυγίζει 20 γρ. και έρχεται με λουράκια από σιλικόνη ή δέρμα.

Στην Κίνα θα γίνει διαθέσιμο από 25 Μαΐου σε 8 διαφορετικά χρώματα, η τιμή ξεκινά από 13 ευρώ (CNY 99) για το λουράκι από σιλικόνη, ενώ όσοι θέλουν το δερμάτινο θα πρέπει να πληρώσουν περί τα 27 ευρώ (CNY 199).

huawei honor band a1 uv sensor, Huawei Honor Band A1: Fitness tracker με αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας

huawei honor band a1 uv sensor, Huawei Honor Band A1: Fitness tracker με αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας

huawei honor band a1 uv sensor, Huawei Honor Band A1: Fitness tracker με αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John N

Παρολο που μου φαινεται κακογουστο και καπως ελιτ, πιστεύω οτι ειναι μια πολυ καλη προταση με τετοια τιμη. Αν και φερει fitness tracker χαρακτηριτικα δε ταιριαζει τοσο για αθλητικο. Πιο πολυ για στυλ μου φαινεται. Παντως με τετοια τιμη ειναι ακρως προσπελασιμο σαν προιον

Αλέξανδρος

Εξισου καλο ειναι και το αντίστοιχο της xiaomi mi band s1 , με την διαφορά οτι αντι του αισθητήρα ανίχνευσης υπεριώδους ακτινοβολίας,εχει αισθητήρα ανάγνωσης καρδιακών παλμών. Ειναι εξαιρετικό και πραγματικά συγκρίνεται σχεδόν ανετα σε ακρίβεια (βηματα αποσταση θερμίδες χρόνος ύπνου) με wearables-fitness trackers των 150-200 ευρω. Εκ πειρας τα λεω και όποιος χρειαζεται πραγματικα κάτι τετοιο , τα 25 ευρω ειναι αστεία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.