Huawei MateBook: Ένα… smartphone με οθόνη 14 ιντσών!

, Huawei MateBook: Ένα… smartphone με οθόνη 14 ιντσών!

Η ίδια η Huawei πλασάρει στα teaser της το Huawei ως ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη διαγωνίου 14 ιντσών. Ο ευέλικτος χαρακτήρας του αποτελεί το θέμα του teaser poster που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Huawei.

Στην επίσημη ενημέρωση της Huawei τονίζεται ότι η επερχόμενη συσκευή, το MateBook που θα παρουσιάσει, θα μπορεί να τρέχει πολλές Android εφαρμογές, ενώ η εταιρεία σημειώνει ότι οι συσκευές που ανήκουν στην οικογένεια MateBook θα πάρουν το update σε Windows 11, χωρίς να διευκρινίζουν επακριβώς ποιες είναι αυτές.

Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα αναφορικά με τη δυνατότητα των Windows 11 να τρέχουν και Android εφαρμογές, παρόλο που δεν έχει δοθεί ακόμα αυτή η δυνατότητα στη διαθέσιμη έκδοση, δηλαδή εάν το επερχόμενο MateBook θα έχει λειτουργικό Windows 11, άρα θα υποστηρίζει και τα Android apps.

Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που το teaser της Huawei μιλά για ένα MateBook… smartphone 14 ιντσών είναι επειδή προετοιμάζει μάλλον ένα νέο μοντέλο υψηλής συνδεσιμότητας. Στις 13 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Huawei Huawei MateBook MWC

Huawei: Αποκαλυπτήρια για το Matebook X Pro 2022 και Matebook E 2-in-1 laptop

H Huawei ξεκίνησε τις ανακοινώσεις στο MWC, με δύο νέους φορητούς υπολογιστές Windows 11, το Matebook X Pro 2022 και το Matebook E.

Computers Huawei Huawei MateBook

Huawei MateBook X: Ανακοινώθηκε επίσημα με εξαιρετικά μικρά bezel και εντυπωσιακή 3K οθόνη

Το MateBook X Pro έρχεται με 13,0 ίντσες LCD panel αφής, με ανάλυση 3000×2000 και αναλογία 3:2, με εξαιρετικά μικρά bezel περιμετρικά.

Computers featured Huawei Huawei MateBook

MateBook X Pro: Θα έχει εξαιρετικά λεπτά bezel και οθόνη με ανάλυση 3K

Η Huawei θα ανακοινώσει το νέο μοντέλο της σειράς X Pro στις 19 Αυγούστου, με το teaser να δείχνει εξαιρετικά λεπτή συσκευή.

Gear Huawei Huawei MateBook Linux

Τα Huawei MateBook laptop θα πωλούνται στην Κίνα με Linux

Μερικά Huawei MateBook laptop θα πωλούνται στην Κίνα με την Deeping Linux έκδοση του λειτουργικού αντί για Windows.