Huawei Watch D: Επίσημα renders αναδεικνύουν τη σχεδίαση του επερχόμενου wearable

, Huawei Watch D: Επίσημα renders αναδεικνύουν τη σχεδίαση του επερχόμενου wearable

Η Huawei προετοιμάζεται για μια μεγάλη εκδήλωση ανακοίνωσης στις 23 Δεκεμβρίου, καθώς αναμένεται να αποκαλύψει το Huawei P50 Pocket και πιθανώς ένα άλλο clamshell, που ονομάζεται Mate V, αν και μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι η ίδια συσκευή. Ακόμα, θα ανακοινώσει μάλλον το MateBook X Pro, ένα ζευγάρι έξυπνα γυαλιά και το Huawei Watch D.

, Huawei Watch D: Επίσημα renders αναδεικνύουν τη σχεδίαση του επερχόμενου wearable

Το επερχόμενο wearable το έχουμε δει ήδη, ακόμα και σε ζωντανές λήψεις, αλλά τα επίσημα renders δείχνουν και νέες λεπτομέρειες σε υψηλή ανάλυση. Οι εικόνες αποτελούν μέρος μιας λίστας προπαραγγελίας στο vmall.com, όπου δεν αποκαλύπτεται η λιανική τιμή του Watch D αλλά ζητείται κατάθεση 100 CNY.

Σύμφωνα με πηγές, το Watch D θα πωλείται για 2.998 CNY ή περίπου 470 $.

, Huawei Watch D: Επίσημα renders αναδεικνύουν τη σχεδίαση του επερχόμενου wearable

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν το Watch D θα είναι εξοπλισμένο, εκτός συσκευασίας, με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεται για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι το πιο ελκυστικό στο wearable και η Huawei έχει ποντάρει πολλά σε αυτό., Huawei Watch D: Επίσημα renders αναδεικνύουν τη σχεδίαση του επερχόμενου wearable

Χάρη σε έναν οδηγό χρήστη που διέρρευσε, έγινε γνωστό ότι η λειτουργία θα λειτουργήσει με τη βοήθεια ενός φουσκωτού ιμάντα που συνδέεται στο σώμα του Watch D και διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη.

Αν προσέξετε καλά θα διακρίνεται ένα κάλυμμα με μια βίδα στο πίσω μέρος της συσκευής που φιλοξενεί τις επαφές για τον επιπλέον ιμάντα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.