Huawei Watch GT με οθόνη AMOLED, νέες λειτουργίες και μεγάλη αυτονομία;

huawei watch gt οθόνη amoled λειτουργίες μεγάλη αυτονομία, Huawei Watch GT με οθόνη AMOLED, νέες λειτουργίες και μεγάλη αυτονομία;

Το επόμενο smartwatch της Huawei, το οποίο ονομάζεται Huawei Watch GT, φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην παρουσίασή του μιας και μετά την πιστοποίηση στη ρυθμιστική αρχή FCC των Η.Π.Α, έχουμε την αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Huawei Watch GT θα διαθέτει οθόνη AMOLED στις 1.4 ίντσες με ανάλυση 454×454 pixel, με τη διάμετρο της συσκευής να φτάνει τα 46.5mm και το πάχος της τα 10.4mm. Αναφορικά με τις νέες λειτουργίες που θα ενσωματώνει, αυτές περιλαμβάνουν τον αισθητήρα καταγραφής καρδιακών παλμών, GPS και πυξίδα.

Το Watch GT θα είναι διάβροχο και θα επιτρέπει στους κολυμβητές να καταγράφουν τις επιδόσεις τους ενώ η συνεργασία της Huawei με την εταιρεία Firstbeat, θα φέρει στους χρήστες έναν ψηφιακό προπονητή για όσους αγαπούν το τρέξιμο, ενώ η λειτουργία TruSleep θα τους επιτρέπει την καταγραφή της ποιότητας του ύπνου.

Το νέο wearable φαίνεται πως θα διαθέτει βελτιωμένη αυτονομία μιας και ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 410mAh η οποία, σύμφωνα με τη Huawei, θα δίνει αυτονομία 14 ημερών, ενώ όσοι έχουν ενεργοποιημένο το Always On Mode θα έχουν αυτονομία επτά ημερών, και σε περίπτωση που οι χρήστες έχουν το GPS ενεργοποιημένο, η αυτονομία θα μειωθεί στις 20 ώρες συνεχούς χρήσης.

Επιπλέον, μαζί με το Huawei Watch GT, θα κυκλοφορήσει το fitness wearable το οποίο θα ονομάζεται Huawei Terra, το οποίο διαθέτει AMOLED οθόνη στις 0.95 ίντσες, αισθητήρα καταγραφής καρδιακών παλμών και GPS, αδιαβροχοποίηση και αυτονομία 14 ημερών.

Τέλος, όλα τα wearable της Huawei θα αποκαλυφθούν την ίδια ημέρα με την παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, με το Huawei Watch GT να κυκλοφορεί με τιμή 275 δολάρια και το fitness Huawei Terra με τιμή 140 δολάρια.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Στα χαρτιά ακούγεται πολύ καλό. Μένει να το δούμε και στην παρουσίαση, πάντως με αυτά που διάβασα με μικτή χρήση η μπαταρία θα βγάζει τρεις τέσσερις μέρες όπως το Galaxy Watch.
Μάλλον γι αυτό άργησε τόσο πολύ η παρουσίαση των νέων Mate 20, θα δείξουν ολόκληρη σειρά από προϊόντα, κινητό, ρολόι, Bluetooth ακουστικά. Θα έχει πολύ γέλιο αν βγάλουν και κάνα έξυπνο ηχείο. Όχι βέβαια οτι παραπονιέμαι, σε κάνα εξάμηνο θα τα αγοράζεις όλα αυτά με λιγότερο από χιλιάρικο, το αντίπαλο δέος στο “οικοσύστημα” συσκευών της Apple.

Darth

αν είναι κάτω απο 350 ειναι super αρκεί τα χαρακτηριστικά να είναι αληθινά (κυρίως αυτονομία)

Flagship killer

Καλύτερη αυτονομία απο stratos δεν υπάρχει μέχρι σήμερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.