Huawei Watch GT2 Pro: Τα πρώτα renders και χαρακτηριστικά

, Huawei Watch GT2 Pro: Τα πρώτα renders και χαρακτηριστικά

Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει την Pro έκδοση του Huawei Watch GT2, η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η ιστοσελίδα WinFuture πήρε στα χέρια της τα renders αλλά και την πλήρη λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών του επερχόμενου μοντέλου και πλέον γνωρίζουμε ακριβώς τι να περιμένουμε.

Το Huawei Watch GT2 Pro έρχεται με μικρότερα bezel από ότι είδαμε στο Huawei Watch GT2, με οθόνη 1,39 ιντσών τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 454×454. Τα προαναφερθέντα αφορούν την έκδοση των 46 χιλιοστών, ενώ αναμένουμε και μία έκδοση 42 χιλιοστών με μικρότερη οθόνη και χαμηλότερη ανάλυση. Το σασί του smartwatch είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με τα λουράκια του να έρχονται σε επιλογές πλαστικού και δέρματος.

, Huawei Watch GT2 Pro: Τα πρώτα renders και χαρακτηριστικά

Στο εσωτερικό του το Watch GT2 Pro θα έχει 32MB μνήμης RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου, με το μοντέλο των 46 χιλιοστών να έχει μπαταρία 455mAh για αυτονομία έως και 14 ημέρες. Επίσης, θα δούμε ασύρματη φόρτιση αυτή τη φορά, καθώς και σύνδεση μέσω Bluetooth 5.1, πέραν των αισθητήρων καρδιακών παλμών και SpO2. Το Huawei Watch GT2 Pro θα έχει το λειτουργικό σύστημα της Huawei, ενώ δε γνωρίζουμε επίσημα πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Τους έχει κάνει ζημιά η Google με το ban.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.