Huawei Watch: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος στο αεροδρόμιο [MWC 2015]

Από ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον λάθος των ανθρώπων της Huawei που μετέφεραν τις διαφημιστικές πινακίδες για την αυριανή συνέντευξη τύπου, αποκαλύφθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης ένα smartwatch το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο στην έκθεση MWC 2015. Η συσκευή θα ανακοινωθεί με το όνομα Huawei Watch, και θα ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα της Google Android Wear.

Το Huawei Watch φαίνεται εξαιρετικά κομψό, με στρογγυλή πρόσοψη όπως το Moto 360, με την διαφορά ότι δείχνει πολύ πιο λεπτό.

Σύμφωνα με την διαφήμιση, τα δυνατά σημεία του smartwatch θα είναι ο κλασσικός σχεδιασμός και άριστη δεξιοτεχνία, όπως επίσης και το σλόγκαν της διαφήμισης είναι “Timeless design. Smart within.”. Θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα και λουράκια: ασημί με επίσης ασημί μεταλλικό μπρασελέ, χρυσό με καφετί δερμάτινο λουράκι, και σε μαύρο με ένα πιο “σπορ” λουράκι.

Αναμένουμε την επίσημη συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων της Huawei αύριο στις 14.30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, συνεπώς δεν έμειναν ούτε 24 ώρες από την παρουσίασή του.

Huawei Watch, Huawei Watch: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος στο αεροδρόμιο [MWC 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

2 πράγματα με ενδιαφέρουν στα smartwatch
1. κόστος (οκ αν έχει τιμή του gear s κλπ άστο……..)
2. αυτονομία (αν δεν αντέχει καμία βδομάδα άστο πέτα το (ρολόι είναι πρέπει να αντέχει)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.